Kennismaken met de hulpverlening

Wanneer eten een probleem is, kan dat wijzen op het hebben van een eetstoornis. Obsessief omgaan met eten en gewicht kan verstrekkende gevolgen hebben op lichamelijk- en sociaal vlak. Eetstoornissen zijn permanent aanwezig, alles overheersend en zeer hardnekkig om van te genezen. Zonder hulp of vanzelf zal het zelden over gaan, dus het is zaak om tijdig in te grijpen, wat de kans op genezing ten goede komt. Je bent er niet de enige mee en alleen los je dit niet op.

AnyYou organiseert twee laagdrempelige, aan elkaar gekoppelde bijeenkomsten tegen introductie tarief*. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we met een creatieve denkwijze de goede voornemens  die je vaak hebt op het gebied van eetgedrag. We bespreken de haalbaarheid ervan en gaan na in hoeverre de voornemens realistisch zijn. Dit allemaal gedurende twee bijeenkomsten, met mensen die allemaal met dezelfde problematiek kampen. De eerste bijeenkomst vindt plaats wanneer er genoeg inschrijvingen zijn en twee maanden later bespreken we na wat er van je goede voornemens terecht is gekomen, met als doel een beter beeld te krijgen van waar je de komende tijd mee aan de slag kunt gaan. Hopende dat je voor de toekomst een stuk verder komt met een gezond eetpatroon!

MAAK NÚ KENNIS MET ANYYOU TIJDENS DEZE INTRODUCTIE EN BESEF DAT JE DE WEG NAAR GELUK NIET VINDT VIA DE WEEGSCHAAL.... !! We zien je graag!

*Tegen de introductie prijs van € 29,00 ben je welkom om de twee bijeenkomsten te komen bijwonen, verder geheel vrijblijvend. Afhankelijk van de inschrijvingen zullen de data later bekend worden gemaakt. Per bijeenkomst max. acht personen.