Introductie SOS kinderen en emoties!

Ik ben Natasja van Rijn, moeder van twee kinderen en al meer dan 10 jaar juf op de basisschool.

Datum : 12 september 2020
Locatie : Oude Terborgseweg 243

Al langere tijd wilde ik meer gaan betekenen voor ouders en kinderen. Met mijn eigen coaching bedrijf ‘Blitz coaching’ richt ik mij vooral op het geven van workshops over emoties aan ouders en professionals op scholen, opvang, kinderdagverblijven en in mijn fijne coachingsruimte aan huis.

Wil je graag beter (leren) begrijpen waarom jouw kind soms zo boos reageert? Wil je graag meer rust in huis? Of wil je bijvoorbeeld weten wat wel en wat beter je niet aan je kind kunt vragen? Deze workshop zorgt voor herkenning, bewustwording en inzichten in het omgaan met de emoties en de invloed die emoties hebben op ons gedrag.

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de basisemoties: bang, boos & bedroefd. Dit zal zorgen voor nieuwe en verrassende inzichten en het vinden van concrete handvatten m.b.t. het omgaan met de emoties bang, boos en bedroefd. Je krijgt tips en tools aangereikt waar je zelf gemakkelijk mee aan de slag kunt gaan! Datum: Zaterdag 12 september Plaats: Oude Terborgseweg 243, te Doetinchem Tijd: Inloop: 9.45uur, start om 10.00 uur. Prijs: 19,50 EURO Inclusief thee / koffie en iets lekkers, een notitieboekje, pen en digitale hand-out!

Wilt u meer informatie over mij en wat ik doe, kijk dan gerust eens op www.blitz-coaching.nl.

Vriendelijke groeten, Natasja van Rijn, eigenaar van Blitz coaching

Meer informatie over Blitz coaching