1Door Mediation & Coaching in Ulft

Uit liefde voor elkaar | Uit liefde voor je kind

Over 1Door Mediation & Coaching

1Door Mediation & Coaching valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Renata Vermeulen is het gezicht en de drijvende kracht achter 1Door Mediation & Coaching.Naast mijn diverse opleidingen en cursussen om jou goed te kunnen begeleiden ben ik ook ervaringsdeskundige.Ik heb twee echtscheidingen meegemaakt waarbij de tweede een scheiding in een samengesteld gezin was.Ook heb ik de nodige cursussen gevolgd om met de kinderen aan de slag te gaan, te analyseren hoe zij een scheiding beleven en aan jou terug te koppelen welke ondersteuning zij hierbij kunnen gebruiken.

Mijn passie is om te voorkomen en je daar bij te helpen dat het contact met jou/jullie kinderen niet verloren gaat. Ik zou je graag begeleiden om jullie wensen voor de kinderen werkelijkheid te laten worden.

Ben je op zoek naar individuele- of relatiecoach of een scheidingsmediator? Omdat je in een scheiding ligt en er niet meer uit komt? Of omdat je begeleiding zoekt voor het verbeteren en behouden van je relatie? Je wil scheiden maar de kinderen mogen niet de dupe hiervan worden? Wellicht omdat je wil scheiden en samen door 1 deur kunt blijven gaan? Wil je op eigen benen verder gaan, maar weet je niet hoe? Je graag begeleidt wordt bij het proces om elkaar los te laten en ruimte te geven? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij 1Door Mediation & Coaching.

Scheiden is nooit leuk. Maar samen kunnen we er wel voor zorgen dat het jouw eerste stap wordt naar weer een leuk leven. En binnen relatietherapie kijk ik mee om samen inzicht, handvatten en antwoorden te krijgen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

1Door Mediation & Coaching uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de F B Deurvorststraat 43 in Ulft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0315727125.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij 1Door Mediation & Coaching zijn o.a. :

Nieuws van 1Door Mediation & Coaching in Ulft