Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest in Doetinchem

Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest uit Doetinchem heeft geen profiel.

Wat doet Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest in Doetinchem

Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest is een geneeskunde uit Doetinchem. Men is gevestigd aan de Roggenstede 21. Het telefoonnummer van Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest in Doetinchem is 06-13909345.

Is Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest in Doetinchem uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Doetinchemonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest in Doetinchem valt onder de rubriek geneeskunde. Een geneeskunde uit Doetinchem levert onder andere :

De drijvende kracht achter Adarsha is Kitty Wissink. De behandelingen die Kitty geeft, stemt zij graag persoonlijk op u af. De energetische behandelingen van Adarsha, geven een tijd van verademing en rust, van heel wording. U zult één met uzelf worden. Daarnaast zorgen de behandelingen er ook voor dat u kunt ontspannen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander geneeskunde

 • Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha

  Wordt de ster van je eigen leven!. Trefwoorden van Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha : Psychodynamische therapie, relatietherapie, opstellingen, Energetische behandeling, hooggevoeligheid, individuele sessies, natuurgeneeskundige praktijk, in harmonie leven.

  tel. 06-18119756, Ruurloseweg 17, 7021HA in Zelhem

  Meer over Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha contact website

 • Shanti Touch

  Praktijk voor voetreflexologie.. Trefwoorden van Shanti Touch : slapeloosheid, problemen met de luchtwegen, spijsverteringsklachten, hormonale klachten, menstruatie en overgang, ondersteuning tijdens afvallen, oncoreflex therapeut, voetreflexologie.

  tel. 06-18969420, Antoniusstraat 8e, 7044AP in Lengel

  Meer over Shanti Touch contact website