Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest in Doetinchem

Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest uit Doetinchem heeft geen profiel.

Wat doet Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest in Doetinchem

Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest is een geneeskunde uit Doetinchem. Men is gevestigd aan de Roggenstede 21. Het telefoonnummer van Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest in Doetinchem is 06-13909345.

Is Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest in Doetinchem uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Doetinchemonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Adarsha - Een weldaad voor lichaam en geest in Doetinchem valt onder de rubriek geneeskunde. Een geneeskunde uit Doetinchem levert onder andere :

De drijvende kracht achter Adarsha is Kitty Wissink. De behandelingen die Kitty geeft, stemt zij graag persoonlijk op u af. De energetische behandelingen van Adarsha, geven een tijd van verademing en rust, van heel wording. U zult één met uzelf worden. Daarnaast zorgen de behandelingen er ook voor dat u kunt ontspannen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander geneeskunde

 • Healthy Brains

  Healthy Brains is een praktijk voor NeurOptimal Neurofeedback training.. Trefwoorden van Healthy Brains : neurofeedback training, zengar neuroptimal neurofeedback, stress , burn out, autisme, syndroom van Asperger, PDD NOS, ADHD , dyslexie, slaapproblemen, angststoornis, paniek stoornis, hoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, spanningshoofdpijn, gedragsstoornis, chronische vermoeidheid, geheugenstoornis, concentratie problemen, fibromyalgie, overgangsklachten.

  tel. 06-27656510, Keppelseweg 4, 7001CG in Doetinchem

  Meer over Healthy Brains contact website

 • Homeostase - Praktijk voor hypnotherapie en psychosociale therapie

  Homeostase - Praktijk voor hypnotherapie en psychosociale therapie. . Trefwoorden van Homeostase - Praktijk voor hypnotherapie en psychosociale therapie : hypnotherapie, psychosociale therapie, prikkelbaar darm syndroom, therapie op maat, therapie voor kinderen, therapie echtscheiding, therapeut op maat, therapeutisch behandelplan .

  tel. 06-14177667, Ampsen 77, 7006JK in Doetinchem

  Meer over Homeostase - Praktijk voor hypnotherapie en psychosociale therapie contact website