Amit Bar fotoreportages in Doetinchem

Voor de mooiste fotografie!

Over Amit Bar fotoreportages

Amit Bar fotoreportages valt onder de rubriek fotograaf in Doetinchem.

Sinds 1984 ben ik al werkzaam als fotograaf en heb ik al verschillende gelukkige echtparen blij gemaakt met trouwfoto's. Trouwfotografie is een specialiteit van mij. Naast trouwfotografie verzorg ik ook andere soorten fotografie. De prijzen zijn altijd afhankelijk van verschillende factoren en zullen worden besproken met u.

Ik kan diverse soorten fotografie aanbieden. De volgende mooie momenten kan ik voor u in beeld brengen:

- Zwangerschapsfotografie: Laat de meest bijzondere ontwikkeling die u als vrouw kunt beleven vastleggen door een ervaren fotograaf.

- Newbornshoot: Uw baby is uniek. Maar ook hij blijft niet eeuwig klein: laat hem daarom nu vastleggen op de gevoelige plaat.

- Familie-fotografie: Uw familieportret pak ik aan op een manier, die uw eigen wensen respecteert: vrolijk of juist serieus, officieel of losjes, maar altijd goed in beeld.

- Portretfotografie: Uw portret is uw visitekaart.

- Bedrijfsfotografie: Uw bedrijf verdient het om goed afgebeeld te worden. Laat het aan een professional over, voor het verwezenlijken van visuele uitdagingen tot creatieve presentaties.

Kijk voor meer informatie op mijn website of neem gerust contact met mij op wanneer u vragen heeft.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Amit Bar fotoreportages uit de rubriek fotograaf uit Doetinchem is gevestigd aan de Einthovenlaan 4 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0314-360113.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Amit Bar fotoreportages zijn o.a. :