Artide Kadodesign in DOETINCHEM

Artide Kadodesign uit DOETINCHEM heeft geen profiel.

Wat doet Artide Kadodesign in DOETINCHEM

Artide Kadodesign is een woninginrichting uit Doetinchem. Men is gevestigd aan de Waterstraat 20. Het telefoonnummer van Artide Kadodesign in DOETINCHEM is 0314-326582.

Is Artide Kadodesign in DOETINCHEM uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Doetinchemonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Artide Kadodesign in DOETINCHEM valt onder de rubriek woninginrichting. Een woninginrichting uit Doetinchem levert onder andere :

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Kosta Boda, Hans Appenzeller, Alessi, Zack, Stelton, Inrichting, objecten, sfeer, verlichting, sierraden, accessoires en design. Dit zijn een aantal van de merknamen en producten die bij Artide verkrijgbaar zijn. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Dini Wieringa-Basten woensdag 17 januari 2018

0,5 sterren

“Hoe kun je als een ongelooflijk goede klant zo te woord gestaan worden,het moet toch mogelijk zijn om een volwassen vrouw te laten zien wat mij is overkomen.Ik kwam met een zeep dispenser van ZACK de winkel binnen om te laten zien dat deze lek was,de verkoopster schoot onmiddellijk in de verdediging . Liet mij niet uitpraten want in RVS kan maar zo een gat vallen.Totale koop blokkade!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.

Ander woninginrichting

  • Bulten Woningstoffering

    Bulten woningstoffering. Voor iedereen op maat.. Trefwoorden van Bulten Woningstoffering : woningstoffering, karpetten, deurmatten op maat, discount vloerbedekking, laminaat, vinyl, linoleum, advies vloeren, tapijt, pvc vloeren, gordijnen, binnenzonwering, raamdecoratie, raambekleding, horren..

    tel. 0314-334095, Varsseveldseweg 107, 7002LK in Doetinchem

    Meer over Bulten Woningstoffering contact website