Atelier for Hope in Doetinchem

Atelier for Hope: Schilderijen, kunstcadeaus en creatieve coaching

Over Atelier for Hope

Atelier for Hope valt onder de rubriek kunstenaar in Doetinchem.

Atelier for Hope in het kort: Schilderijen: In de afgelopen jaren schilderde Fenna Moehn meer dan 100 schilderijen. Veel van die werken zijn verkocht. Een belangrijk deel van de kunstwerken hebben een bijzondere boodschap en zijn geinspireerd door de Bijbel en het Christelijk geloof.

Leuk om te geven en leuk om te krijgen: Naast de schilderijen zijn er via de webwinkel van Atelier for Hope ook kunstkaarten en kadoartikelen te bestellen zoals reproducties op keramische tegel of museumkwaliteit giclee.

Counseling/creatieve coaching voor vrouwen: Fenna biedt in haar Atelier for Hope te Doetinchem ook een plaats van rust, een luisterend oor, een goed gesprek en creatieve verwerking. Speciaal voor tienermeiden en vrouwen is er de mogelijkheid om door middel van coaching te werken aan je zelfbeeld of problemen waar je tegen aan loopt een plek te geven.

Via de website van Atelier for Hope kunt u doorklikken naar de webshop. Het assortiment van de webshop bestaat uit reproducties, minischilderijen tot €40, kunstkaarten, kerst kaartsen, schilderijen tot €200 en schilderijen vanaf €200.

U kunt mijn website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Atelier for Hope? Neem gerust contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier for Hope uit de rubriek kunstenaar uit Doetinchem is gevestigd aan de Kervelveld 7 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0314-394452.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Atelier for Hope zijn o.a. :