Beeldig Brein in Zelhem

Leren op jouw manier

Over Beeldig Brein

Beeldig Brein valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Beeldig Brein biedt hulp bij kinderen die vastlopen op school doordat zij anders denken en leren dan dat school lesgeeft. Blijft de spelling niet hangen? Lukt het niet om de tafels te automatiseren? Lukt het niet om woordjes te stampen of begrijp je niet wat je leest? Ben je 13 en het klokkijken lukt nog niet? Beeldig Brein biedt uitkomst.

Beelddenken:

Ieder kind en jongere kan leren, alleen leer iedereen op zijn eigen manier. Want hoe leer je nou hoe je moet leren? Door samen op zoek te gaan naar hoe jij wel kan leren krijg je meer zelfvertrouwen en komt er uit wat erin zit.

Ik verwonder mij elke dag weer dat er duizenden kinderen in het onderwijs moeten passen terwijl zij op een geheel andere wijze de lesstof aangeboden krijgen. Dat zou anno 2022 toch niet meer mogelijk moeten zijn. Helaas is het nog wel de realiteit. Er zijn wel scholen waarbij het al anders aangeboden wordt, maar er is nog een hoop werk aan de winkel.

Als je volwassen bent krijg je te maken met nieuwe uitdagingen. In je relatie, de opvoeding van je kinderen en op de werkvloer. Ook voor inzicht in het volwassen beelddenkende brein kun je bij Beeldig Brein terecht.

Download de gratis minicursus BEELDDENKEN. Via mijn website leest u daar meer over.

Via Facebook en LinkedIn kan je ook aanschuiven. Als kind, ouder en ook als leerkracht.

Kenmerken van een beelddenker: - Klokkijken gaat moeizaam. - Tafels automatiseren blijft lastig. - Cijfers en/of letters worden omgedraaid. - Hoog gevoeligheid op meerdere vlakken. - Faalangst. - Perfectionistisch. - Denken moeilijk. - Er zit meer in dan er nu uit komt qua leerprestaties. - Kinderen hebben veel informatie nodig. - Nemen taal letterlijk. - Last van tijdsdruk. - Intuïtief. - Groot rechtvaardigheidsgevoel. - Autonoom. - Out-of-the-box denken. - Allergisch voor "moeten".

Voor trajecten op maat verwijs ik je ook graag naar mijn website. Heb je dan nog vragen, bel of mail mij dan even.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beeldig Brein uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Hummeloseweg 48 in Zelhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15112021.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Beeldig Brein zijn o.a. :

Nieuws van Beeldig Brein in Zelhem

Durf het anders te doen

Durf het anders te doen

Passend onderwijs is eenvoudig te realiseren als je van de gebaande paden af durft te wijken, en dat geldt ook zo in het bedrijfsleven.

Je lijf verteld wie je bent

Je lijf verteld wie je bent

Waar krijg jij energie van en welke bezigheden kosten jouw alleen maar energie? VerticalQ brengt het in kaart.

Minicursus BEELDDENKEN

Minicursus BEELDDENKEN

In deze minicursus krijg je alle aspecten van het beelddenken op een rijtje.

Leren en presteren volgens je natuurlijke aanleg

Leren en presteren volgens je natuurlijke aanleg

Iedereen heeft een aangeboren manier van informatie verwerking. Als je de kans krijgt om te leren en te communiceren volgens jouw eigen natuurlijke manier dan kun jij optimaal presteren en functioneren.