Bekledingspecialist in Gaanderen

Bekledingspecialist: Specialist in het bekleden van auto's en vaartuigen.

Over Bekledingspecialist

Bekledingspecialist valt onder de rubriek stoffeerder uit Doetinchem.

Wilt u uw auto voordelig in leer laten bekleden? Dan bent u bij de Bekledingspecialist aan het juiste adres. De Bekledingspecialist is namelijk specialist in het bekleden van allerlei soorten auto's en vaartuigen.

Particulieren, bedrijven en dealers kunnen hier terecht voor een goedkoop alternatief op auto bekleding gebied. De Bekledingspecialist biedt namelijk professionele bekleding in leer voor uw auto interieur aan tegen de scherpste prijzen.

Naast het laten bekleden van uw auto, kunt u bij Bekledingspecialist ook terecht voor professionele carcleaning. Hieronder ziet u diverse mogelijkheden terug betreft het bekleden van uw auto. De carcleaning pakketten en alle bekleding mogelijkheden ziet u terug op de website.

Bekleding mogelijkheden:

- Geborduurde logo's of namen, geperforeerd leer, meerdere kleuren leer gecombineerd, andere kleur stiknaden, andere kleur biesjes, zeer uitgebreide collectie auto leer en alle kleuren stof.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Bekledingspecialist? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bekledingspecialist uit de rubriek stoffeerder uit Doetinchem is gevestigd aan de Westerbroekstraat 26 in Gaanderen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0315-236666.

Diensten en producten voor stoffeerder

Trefwoorden die horen bij Bekledingspecialist zijn o.a. :