Berkenfort - kindercoaching met paarden in Halle

Berkenfort - kindercoaching met paarden: Doen & ervaren op eigen kracht.

Over Berkenfort - kindercoaching met paarden

Berkenfort - kindercoaching met paarden valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Bij Berkenfort, coaching met paarden ligt de focus op wat er wel kan, dat iedereen de kennis en oplossingen met zichzelf mee draagt. Beginnende signalen herkennen en aanpakken voordat het een probleem wordt. Spelenderwijs leren kinderen via de pony's meer over zichzelf en versterken zo zelf hun eigen kracht en zelfbeeld. Iedereen heeft zo zijn eigen leercurve. Pony's reageren niet op etiketten maar reageren als sociale wezens zonder oordeel.

Ook volwassenen kunnen een sessie ervaren, het doel van coaching met paarden is om meer in contact te komen met jezelf en de wereld. In plaats van alleen contact te hebben met je fantasieën, je gedachten, vooroordelen, angsten enz.

De drijvende kracht achter Berkenfort - kindercoaching met paarden op eigen kracht is Loes Wopereis. Loes is enthousiast, open, direct en vakkundig.

Loes liep als klein meisje al bij de paarden. Deze dieren hadden een enorme aantrekkingskracht op haar. Van paarden heeft Loes geleerd om in de moeilijke momenten voor haarzelf te gaan staan, trouw te blijven aan haarzelf, haar gevoel durven te volgen en grenzen aan te geven. Deze levenslessen zijn een rode draad in haar ontwikkeling geweest.

Door een sessie met paarden te ervaren, is Loes veel over zichzelf te weten gekomen. Daarom heeft Loes ervoor gekozen om zich verder te ontwikkelen tot een gecertificeerd kindercoach. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring als verpleegkundige in de open en gesloten jeugdzorg

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Loes? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Berkenfort - kindercoaching met paarden uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Fortstraat 10 in Halle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27856886.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Berkenfort - kindercoaching met paarden zijn o.a. :

Nieuws van Berkenfort - kindercoaching met paarden in Halle

Anders leren met paarden!

Anders leren met paarden!

spelling en tafels leren worden weer leuk!!

sterker staan in deze maatschappij

sterker staan in deze maatschappij

Kinderen moeten steeds meer weerbaard zijn, maar hoe maak jij jouw kind wat sterker zonder te overvragen?

Paardenkracht voor Pubers

Paardenkracht voor Pubers

In je kracht staan! Krachtig zijn en krachtig overkomen op je nieuwe school!