Bijles Doetinchem in Doetinchem

Bijles Doetinchem | Is alle bijles en huiswerkbegeleiding individueel, dat het kind alle aandacht krijgt die het nodig heeft.

Over Bijles Doetinchem

Bijles Doetinchem valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Sinds 2009 geeft Wilma bijles en studiebegeleiding aan kinderen die om wat voor reden dan ook een leerachterstand hebben opgelopen. Ook helpt Wilma kinderen die moeite hebben met het plannen en organiseren van hun huiswerk.

Wilma werkt met kinderen van het Basisonderwijs, het VMBO, HAVO en MBO. Samen met de leerling werkt zij aan het inlopen dan de achterstand en het plannen en organiseren van het huiswerk. Sinds 2015 coacht Wilma ook kinderen die door een emotionele blokkade (faalangst. perfectionisme) niet naar behoren presteren.

Bij Bijles Doetinchem is alle bijles en huiswerkbegeleiding individueel, zodat het kind alle aandacht krijgt die het nodig heeft.

Bijles op de basisschool: Gaat het op school niet helemaal goed met uw kind? Vallen de resultaten tegen, of gaat uw kind met tegenzin naar school? Er kunnen veel redenen zijn waarom het soms niet goed gaat. Uw kind heeft moeite met een bepaald onderdeel van de leerstof, is snel afgeleid of schuift lastige dingen voor zich uit.

In al deze situaties kan Bijles Doetinchem u helpen; door met uw kind bepaalde onderdelen extra te oefenen en uitleg te geven, in een rustige, prikkelarme omgeving. Of door te helpen met het plannen van het huiswerk en de spreekbeurt. Ondersteuning waardoor het zelfvertrouwen kan groeien en het plezier in leren weer terugkomt.

Na de intake maakt Bijles Doetinchem een plan van aanpakl dit wordt met u besproken en vervolens stap voor stap uitgevoerd. Een programma op maat, gericht op wat uw kind nodig heeft en waarbij hij of zij alle aandacht krijgt.

VMBO Huiswerkbegeleiding: De start op het VMBO of de HAVO is vaak niet zo makkelijk. Niet meer de vertrouwde basisschool, maar nieuwe gezichten, een nieuw gebouw, veel meer wisselingen in leraren en allerlei nieuwe vakken. Maar bovendien het huiswerk, dat veel discipline en zelfstandigheid vraagt.

Bijles Doetinchem kan hierbij helpen; samen met uw kind bekijkt Wilma het huiswerk, samen maken zij een plannen en ontdekken wat het beste "past" bij uw kind.

De een werkt graag met wat afwisseling tussen leer- en maak-opdrachten, bij de ander is dit juist niet zo. Na verloop van tijd kan de leerling zelfstandig de planning maken. En beter omgaan met het huiswerk betekent altijd: beter resultaten behalen.

Naast de huiswerkbegeleiding is bijles ook mogelijk. Misschien is er ook nog een achterstand vanuit de basisschool, mogelijk is er een onderdeel in de nieuwe leerstof dat om extra aandacht vraagt.

Je kijkt samen met Wilma dan ook wat het probleem is en maken een plan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Individueel, op de manier die bij het kind past en gericht op resultaat.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bijles Doetinchem uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Hofstraat 38 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0314-334509.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bijles Doetinchem zijn o.a. :