Blitz coaching in Doetinchem

Ouder- kind coaching en workshops voor ouders en professionals die met kinderen werken. Tevens coaching voor vrouwen en kinderen die wat meer zelfvertrouwen en geluk kunnen gebruiken.

Over Blitz coaching

Blitz coaching valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Merkt u dat uw kind moeite heeft om te gaan met zijn en/ of haar emoties of heeft u hier wellicht zelf moeite mee? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Blitz coaching is de praktijk voor workshops, rouw en verlies coaching en kindercoaching. Ik help u graag bij het terugvinden van uw innerlijke krachten door samen op zoek te gaan naar uw kwaliteiten!

Is uw kind op zoek naar;

* Meer rust in zijn en/ of haar hoofd en lijf? * Regulering van de hevige emoties; boos, bedroefd en / of bang. * Meer zelfvertrouwen.

Neem dan vandaag nog contact op!

Tevens verzorg ik workshops;

* Een gelukkig(er) leven

* SOS Kinderen & Emoties, 'ruimte geven aan emoties en grenzen aan gedrag.' Zie aanbieding!

Alle workshops zijn super praktisch en na het volgen meteen in de praktijk uitvoerbaar. Voor zowel professionals die met kinderen werken als verzorgers en ouders van kinderen.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Blitz coaching uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Oude Terborgseweg 243 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47029620.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Blitz coaching zijn o.a. :

Nieuws van Blitz coaching in Doetinchem

Praktische 3-delige workshop; 'SOS kinderen en emoties, omgaan met moeilijkere emoties'

Praktische 3-delige workshop; 'SOS kinderen en emoties, omgaan met moeilijkere emoties'

Wat is het belang van emoties, hoe geef je voldoende ruimte aan het uiten van emoties, maar stel je tevens grenzen aan negatief gedrag.