Bloemen & Emoties in Silvolde

Bloemen & Emoties | Bloemen zijn een uiting van liefde bij rouwgelegenheden, zijn een laatste groet aan de overledene en bieden troost aan de nabestaanden.

Over Bloemen & Emoties

Bloemen & Emoties valt onder de rubriek bloemist in Doetinchem.

Bloemen & Emoties is gespecialiseerd in rouwbloemwerk en is gevestigd in Silvolde bij Doetinchem. Eeuwenlang horen bloemen al bij emoties, zo ook bij diverse (emotionele) gebeurtenissen. Bij emotionele gebeurtenissen past een stukje persoonlijke aandacht en advies op maat waarbij de individuele wensen van de klant centraal staan.

Miranda steentjes is sinds 2010 werkzaam als freelance-bloemist voor bloemwerk in emotionele sfeer, op afspraak aan huis. In uw eigen, vertrouwde omgeving is bij een bezoek aan huis alle gelegenheid voor het uitzoeken van een persoonlijk bloemwerk. Op deze wijze kunt u in alle rust uw bloemen uitzoeken voor uw specifieke, emotionele gelegenheid. Persoonlijk advies vindt zij daarbij zeer belangrijk omdat het uitzoeken van rouwbloemwerk een emotionele aangelegenheid is. Bloemen & Emoties is zeven dagen per week van 90:00 tot 21:00 uur bereikbaar.

Op de website vindt u enkele voorbeelden van rouwbloemstukken en boeketten die Bloemen & Emoties verzorgd heeft. U kunt uiteraard voor alle specifieke en individuele wensen een bloemwerk op maat laten samenstellen.

Bloemen & Emoties heeft bloemstukken en boeketten van onder andere de kleuren:

- Wit

- Rood

- Roze

- Paars

- Geel

- Oranje

- En van gemengde kleuren

Voor meer informatie over de mogelijkheden of voorbeelden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contact gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bloemen & Emoties uit de rubriek bloemist uit Doetinchem is gevestigd aan de Marktstraat 21b in Silvolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51247324.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Bloemen & Emoties zijn o.a. :