Bravoure Paardencoaching in Eerbeek

Welkom bij | Bravoure Paardencoaching

Over Bravoure Paardencoaching

Bravoure Paardencoaching valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Liesbeth van Vreeswijk is het gezicht en de drijvende kracht achter Bravoure Paardencoaching. Ik ben als verpleegkundige, sociaal wetenschapper en verzuimcoach opgeleid. Daarnaast begeleid ik al 20 jaar organisaties en individuen in vraagstukken rondom verzuim. Ik geef coaching en begeleiding met een paard als inzet.

Ben je op zoek naar een coach voor jou als individu of als team? Omdat je weinig energie hebt om vooruit te komen in je leven? Ben je arbeidsongeschikt? Of loopt het allemaal niet lekker in je team? Is er veel verzuim of onduidelijkheid over de taken en rollen? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Bravoure Paardencoaching.

Het aanbod bij Bravoure Paardencoaching:

- Paardencoaching voor individuen, geeft snel inzicht en je gaat direct naar de kern. De paarden zorgen ervoor dat je weer in contact komt met je ware zelf.

- Paardencoaching voor teams,de paarden nemen waar wat (onbewust) aanwezig is in het team. Je zult ervaren dat het benoemen en uitspreken van zaken ertoe leiden dat het team in beweging kan komen. We zullen altijd kijken naar het team als geheel en niet ingaan op individuele teamleden.

Ben je geïnteresseerd? kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bravoure Paardencoaching uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Smeestraat 35 in Eerbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41583771.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bravoure Paardencoaching zijn o.a. :