Brein inzicht in Hummelo

Brein inzicht: Oog voor dementie.

Over Brein inzicht

Brein inzicht valt onder de rubriek coaching uit Doetinchem.

Bent u opzoek naar iemand die u kan helpen bij het omgaan met dementie? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Brein inzicht helemaal aan het juiste adres.

Heidi Nusselder geeft u graag meer Brein inzicht. Want leven met dementie is ingrijpend. Voor de persoon met dementie en die van de naast betrokkenen.

Dementie is een hersenziekte die leidt tot geheugenverlies, stoornissen in het denkvermogen en gedragsverandering. Het wandelt u leven binnen en zorgt voor verdriet, verlies, onmacht en zelfs onbegrip. Hoe kunnen we nu samen de wereld van mensen met dementie en hun naasten gemakkelijker en mooier maken?

Door uitleg te geven over dementie. Door dementie te begrijpen.

Daarbij kan Heidi helpen: * Heidi geeft voorlichtingen, trainingen & workshops aan groepen. * Heidi coacht en ondersteunt mensen met dementie en hun naast betrokkenen.

Wilt u meer te weten komen over Brein inzicht? Of wilt u meer te weten komen over de diensten en producten die zij levert? Neem dan gerust even contact met haar op of neem een kijkje op haar website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Brein inzicht uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de De Zuylenkamp 18 in Hummelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10665701.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Brein inzicht zijn o.a. :

Nieuws van Brein inzicht in Hummelo

Wilt u ook meer Brein inzicht, met oog voor dementie?

Wilt u ook meer Brein inzicht, met oog voor dementie?

Training, voorlichting en coaching rondom dementie. Met een frisse kijk en veelzijdig programma!