Caroline Boenink - Persoonlijke groei in Zelhem

Caroline Boenink - Persoonlijke groei: Maak de wereld een stukje mooier.

Over Caroline Boenink - Persoonlijke groei

Caroline Boenink - Persoonlijke groei valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

De drijvende kracht achter Caroline Boenink - Persoonlijke groei is de gelijknamige Caroline Boenink. Bij Caroline Boenink - Persoonlijke groei kan je onder andere terecht:

- Retraite 12 uurtje of Quick kwik: Creƫer stilte in je drukke leven en laad jezelf weer helemaal op. Ook krijg je meer lichaamsbewustzijn, meer begrijpen van jezelf en leer je meer genieten. Je bent van harte welkom, zo vaak als je wilt. Afhankelijk van de vragen wordt de retraite opgesteld.

- Ontmoeting in verbinding: Krijg meer zelfvertrouwen en een vrij gevoel om in een groep te bewegen. Het betreft een kort maar krachtige cursus. Hier krijg je meer kennis over jezelf, versoepeling en verdieping in het contact.

- Basiscursus bewust omgaan met je energiesysteem: 4 lessen waarin je aan de slag gaat met aarden, grenzen bewaken, wat voedt onze energie en het schoonmaken en opladen van het energiesysteem.

Ook voor arrangementen ben je bij Caroline Boenink - Persoonlijke groei helemaal aan het juiste adres. Voor meer informatie en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van Caroline Boenink - Persoonlijke groei.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Caroline Boenink - Persoonlijke groei uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Stikkenweg 21 in Zelhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23433706.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Caroline Boenink - Persoonlijke groei zijn o.a. :

Nieuws van Caroline Boenink - Persoonlijke groei in Zelhem

Wat heeft 2020 voor jou in petto?

Wat heeft 2020 voor jou in petto?

Een workshopavond vol creativiteit, plezier en inspiratie.

Ontspanningslessen

Ontspanningslessen

Een uurtje rust en bewust contact maken met je lichaam.