Catering De Engel in Doetinchem

Catering De Engel: Hemelse smaakbeleving.

Over Catering De Engel

Catering De Engel valt onder de rubriek catering uit Doetinchem.

De drijvende kracht achter Catering De Engel is Bertie Duiverman. Bertie is een kok met meer dan 30 jaar kookervaring. Dit kunt u zeker proeven in de gerechten die aangeboden worden. U bent bij Catering De Engel aan het juiste adres voor een smaakvolle maaltijd die met liefde bereid is.

De winkel Catering De Engel zit gevestigd aan de Zonnebloemstraat in Doetinchem. U kunt hier terecht voor diverse catering diensten. Een overzicht van deze diensten ziet u hieronder terug:

- Catering: Partcatering, warm buffet, koud buffet, salades, hapjes en het ontbijt buffet.

- Partyservice: Wilt u graag een feest geven maar heeft u niet alles in huis om uw feest te laten slagen? Dan bent u bij Catering De Engel aan het juiste adres. U kunt bij Catering De Engel onder andere tafels, stoelen en een biertap huren.

- Maaltijdenhuis: Heeft u geen zin om te koken en wilt u toch een verse maaltijd op tafel kunnen zetten? Dan kunt u deze ophalen bij Catering De Engel.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Catering De Engel? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Catering De Engel uit de rubriek catering uit Doetinchem is gevestigd aan de Zonnebloemstraat 10 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54657049.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Catering De Engel zijn o.a. :