Coachpraktijk Chevalja in Winterswijk

Coaching - Paardrijden - Inspiratie - Workshops

Over Coachpraktijk Chevalja

Coachpraktijk Chevalja valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Op zoek naar meer ontspanning in je leven? Zoekend naar een luisterend oor? Begeleiding nodig bij je persoonlijke ontwikkeling? Moeite met keuzes maken? Een teamtraining?

Welkom bij Coachpraktijk Cheval-ja

Je kunt bij ons terecht voor: - Coaching zonder paarden - Coaching op basis van Emoties - Coaching met paarden - Systemische Opstellingen - Paardrijden/grondwerk - Workshops - Online coaching

'Cheval' betekent 'paard' in het Frans, en 'ja' is ook bedoeld als een volmondig 'ja!'. Niet een 'misschien', maar iets positiefs, iets waar je écht voor gaat. Is er voor jou iets waar je 'ja' tegen zou willen zeggen, maar wat nog niet helemaal lukt? Wellicht kunnen wij en/of de paarden daarbij helpen.

Paardrijlessen: Een brede variatie aan lessen en workshops kunnen wij u bieden. We volgen de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen, bezoeken regelmatig (internationale) trainers / instructeurs / (coach)workshops en zijn zelf actief ruiter/amazone. Ook intuïtie speelt een rol. Wij zijn van mening dat paarden een verrassende en waardevolle aanvulling zijn voor de mens. Voor ontspanning, sport en inspiratie.

We nodigen u van harte uit om het zelf eens te komen ervaren!

Coaching: Als je leven niet zo lekker loopt, maar je weet niet waar te beginnen. Dan is een goed gesprek en een luisterend oor erg fijn. iemand die met je meedenkt. Iedereen heeft daar van tijd tot tijd behoefte aan. Men zegt wel eens dat paarden 'spiegelen', maar daarmee doen we ze tekort, vind ik. Wel is het zo dat ze a-la-seconde reageren op hun omgeving en dus ook op ons. Dus het is veel méér dan 'spiegelen' Wat het precies met je doet is moeilijk uit te leggen. Paarden zijn zo puur. 'Voelen' wordt meer uitgedaagd dan 'denken'. Het is wat het is...., altijd verrassend. De rust, de ruimte, de natuur... Ik nodig je uit het zelf te komen ervaren.

We kunnen je individuele coaching bieden, maar ook kindercoaching, Emotiecoaching, team trainingen, (familie) opstellingen, coaching zonder paarden, coaching met paarden, tot rust komen arrangementen en gezinscoaching.

Bijzondere Workshops: Omdat de natuur zo waardevol is, bieden we 3 soorten activiteiten aan. 1. Een kijkje in de wereld van het paard 2. Tot rust komen arrangement 3. Next level niets-doen!

Neem eens contact met ons op. We helpen je graag verder. Of neem eerst een kijkje op onze website.

Een hartelijke groet, Theo, Bernadette en de paarden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachpraktijk Chevalja uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Nieuw Beusinkweg 27 in Winterswijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30104935.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachpraktijk Chevalja zijn o.a. :