ContextueelWerk in Doetinchem

ContextueelWerk: Gecertificeerd facilitator voor The Work van Byron Katie.

Over ContextueelWerk

ContextueelWerk valt onder de rubriek coaching uit Doetinchem.

De drijvende kracht achter ContextueelWerk is Marianne van der Meer. Marianne nam in 2007 voor het eerst deel aan de 'School for the Work with Byron Katie'. De rijkdom van deze methode verrast en inspireert Marianne nog steeds op diverse niveaus. Marianne neemt met veel plezier als deelnemer of staflid deel aan event met Byron Katie. Marianne is opgeleid binnen het ' Institute for The Work' (ITW).

Marianne is in 2017, tijdens het ITW Conventie in Los Angeles, door Byron Katie gecertificeerd tot Facilitator for The Work. U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan ContextueelWerk? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.

U kunt bij ContextueelWerk terecht voor diverse workshops, trainingen en coaching trajecten. Een overzicht hiervan ziet u hieronder terug:

- Workshops en trainingen.

- Persoonlijke begeleiding.

- Contextueel sparren.

- Diverse cursussen.

- ContextueelWerk voor organisatie.

- Systemisch werk - Familie en relatie.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan ContextueelWerk? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ContextueelWerk uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Donaudal 25 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0314-378398.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ContextueelWerk zijn o.a. :