Cosmedicare in Doetinchem

Cosmedicare: Make me beautiful!

Over Cosmedicare

Cosmedicare valt onder de rubriek schoonheidssalon in Doetinchem.

Zoekt u een beautysalon waar u terecht kunt voor uw huidverzorging, een uitgebreide lijst met huidbehandelingen en een proteïnedieet? Dan bent u bij Cosmedicare aan het juiste adres.

Bij de intake zal u geadviseerd worden welke behandeling het beste bij u past. Er zullen een aantal behandelingen en producten voor u geselecteerd worden, die samen garant staan voor een mooie verrassing. Tijdens de behandeling zal Cosmedicare het werk doen terwijl u heerlijk kunt ontspannen.

U kunt bij Cosmedicare terecht voor diverse behandelingen en producten. Hieronder ziet u een overzicht hiervan. Een uitgebreide lijst kunt u op de website vinden.

De behandelingen en producten:

- Make-up producten, Phi-Ion Plasma behandelingen, Phi-Ion Microneedling, gezichtsbehandeling, Phi-Brows Wenkbrauwen, micro-dermabrasie, meso-electroporatie, fruitzuurpeeling, ontharen, anti-cellulite lichaamsbehandeling, huid- en rimpelbehandeling, huidverjonging, couperose/rosacea, pigmentvlekken, acne/acne littekens, littekenbehandeling, fibromen en ouderdomswratjes, behandeling van schimmelnagels, Sensai producten, Sanaslank producten en het proteïnedieet.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Cosmedicare? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cosmedicare uit de rubriek schoonheidssalon uit Doetinchem is gevestigd aan de Varsseveldseweg 120 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13072756.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Cosmedicare zijn o.a. :