De Edelstenenzolder in Doetinchem

De Edelstenenzolder: Voor edelstenen en mineralen.

Over De Edelstenenzolder

De Edelstenenzolder valt onder de rubriek workshops uit Doetinchem.

Op zoek naar topkwaliteit edelstenen? Dan bent u bij De Edelstenenzolder helemaal aan het juiste adres. Bij De Edelstenenzolder kunnen ze u voorzien van het beste persoonlijke advies. Het ruime assortiment heeft meer dan 150 soorten edelstenen.

Bij De Edelstenenzolder kunt u onder andere terecht voor diverse workshops genaamd "Ontdek de werking en toepassing van geneeskrachtige stenen". Hierbij leert u hoe u zich kunt opstellen voor de kwaliteiten van edelstenen en mineralen.

Maar ook voor een individueel consult bent u bij De Edelstenenzolder helemaal aan het juiste adres. In een prettige en fijne omgeving leren wat de edelstenen en mineralen voor u kunnen betekenen. Het effect van edelstenen en mineralen is direct en zonder bijwerkingen. Dit is geschikt voor iedereen.

Ook kristaladvies kunt u verkrijgen bij De Edelstenenzolder. Samen wordt er een inventarisatie gemaakt van de gewenste ruimte waar u verandering in wil brengen. Hierop volgt een Kristalplan.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van De Edelstenenzolder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Edelstenenzolder uit de rubriek workshops uit Doetinchem is gevestigd aan de Oude Wehlseweg 19 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49895722.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij De Edelstenenzolder zijn o.a. :