De Keijzer Mediation in Halle

Heb jij een conflict, wil je graag met de ander in gesprek en lijkt het zetten van de eerste stap zo ver weg?

Over De Keijzer Mediation

De Keijzer Mediation valt onder de rubriek mediation in Doetinchem.

Gaat u scheiden en wilt u alles graag op een zo rustig mogelijke manier laten lopen? Dan kunt u ervoor kiezen om een mediator in te schakelen. Een mediator helpt beide partijen om op een goede en duidelijke manier afspraken te maken. Een mediator is onpartijdig en neutraal en zal in het belang van beide partijen handelen.

Wat biedt De Keijzer Mediation?;

* Gratis gezamenlijke kennismaking van maximaal 30 minuten * De gewenste omgangsregeling tussen kinderen, vader en moeder * Het berekenen van kinderalimentatie * Het opstellen van een ouderschapsplan * Het bepalen van eventuele partneralimentatie * Woonsituatie: wie blijft in de woning / moet de koopwoning verkocht worden? * Boedelverdeling * Verdeling opgebouwd (nabestaanden)pensioen * Aanpassing van verzekeringen * Gemaakte afspraken vastleggen in een scheidingsconvenant * Het convenant en het ouderschapsplan laten bekrachtigen door de rechter

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Keijzer Mediation uit de rubriek mediation uit Doetinchem is gevestigd aan de Stadsedijk 2 in Halle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39038028.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij De Keijzer Mediation zijn o.a. :