De Oorzaak Coaching in Baak

Met jouw unieke waarde een betekenisvolle invulling geven aan je leven en werk

Over De Oorzaak Coaching

De Oorzaak Coaching valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Met jouw unieke waarde een betekenisvolle invulling geven aan je leven en werk.

Je herkent het vast. Bepaalde gedachten en gevoelens die telkens weer terug komen …

‘Ach, je leven is toch best oké? Je hebt toch eigenlijk niets te klagen? En toch bemerk je bij jezelf een soort leegte, een onrust, een gevoel van: “is dit nu alles?”.’

‘Je doet je werk voor een groot deel op de automatische piloot en hebt niet echt het idee dat je een zinvolle bijdrage levert. Je hebt het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt.’

‘Je bent goed in je werk. Je prestaties zijn prima en worden ook gewaardeerd. Maar toch vraag je jezelf af waar je het allemaal voor doet. Wie help ik nu eigenlijk verder met mijn werk?’

‘Je hebt een heftige gebeurtenis meegemaakt of je zit in een persoonlijke crisis en je merkt dat je niet meer op dezelfde manier verder wilt gaan als je daarvoor deed. Maar hoe dan wel?’

Deze gedachten en gevoelens roepen veel vragen op, waar je uren-, dagen-, maanden-, jarenlang in rond kunt blijven draaien. Je komt er maar niet uit. Je vult nog eens een test in op internet en je leest het zoveelste zelfhulpboek, in de hoop om daar de antwoorden te vinden waar je naar op zoek bent.

Hoe geef je nu een betekenisvolle invulling aan je leven en werk?

En eigenlijk weet je diep van binnen ook wel waar je de antwoorden kunt vinden … Het zit allemaal in jou!

Want, stel je eens voor dat je …

... je talenten en kwaliteiten duidelijk in beeld hebt, ... weet waar jouw kracht ligt en hoe je deze effectief kunt inzetten, ... weet wat er voor jou écht belangrijk is in je leven, ... voelt wat jouw passie is en waar jij aan wilt bijdragen, ... jouw talenten en kwaliteiten kunt inzetten in werk wat er toe doet, ... vol energie en enthousiasme aan het werk bent, ... je geïnspireerd voelt en je volop kunt ontwikkelen, ... vertrouwen hebt in je eigen kunnen, ... weet welke weg je wilt gaan, ... écht een betekenisvolle invulling geeft aan je leven en werk.

Hoe zou dat voor jou voelen?

Hi, ik ben Bianca Reindsen en werk als coach vanuit mijn praktijk De Oorzaak Coaching. Ik geloof dat iedereen talenten, kwaliteiten en krachten in huis heeft, die je op een waardevolle manier kunt inzetten in je werk en leven. Alleen heb je die talenten soms nog niet goed ontdekt, ben je je nog niet goed bewust van je kwaliteiten en zet je je krachten niet altijd op een passende manier in. Wanneer je hier meer kennis en inzicht in hebt, kun je je talenten, kwaliteiten en kracht veel gerichter gaan inzetten en ze ook gaan koppelen aan hetgeen waar jij graag je bijdrage aan wilt leveren. Zodat jij vol vertrouwen een betekenisvolle invulling kunt geven aan je eigen leven, het leven van anderen, de organisatie waarvoor je werkt en onze samenleving.

Met mijn ‘Coaching van betekenis’ programma doorloop je, via 3 pijlers, alle stappen die nodig zijn om écht die betekenisvolle invulling te gaan geven aan je leven en werk. We werken samen aan het vergroten van je bewustzijn, je zelfkennis en je zelfinzicht, zodat jij weer gaat voelen wat je allemaal in huis hebt en hoe je hiermee een zinvolle bijdrage kunt gaan leveren. Laat de muziek die in jou zit naar buiten komen!

Ik nodig je graag uit om vanuit een nieuwsgierige en open houding jezelf beter te leren kennen en begrijpen, zodat je vol vertrouwen een betekenisvolle invulling kunt gaan geven aan je eigen leven, het leven van anderen, je organisatie en onze samenleving.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op mijn website. Je kunt hier ook het gratis e-book 'Hoe geef je betekenis aan je leven en werk?' aanvragen.

En, voel jij dat ik je verder zou kunnen helpen? Wacht dan niet langer en plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in. Ik bespreek graag met je óf en hoe ik je kan helpen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Oorzaak Coaching uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Zutphen Emmerikseweg 70 in Baak. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17176159.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Oorzaak Coaching zijn o.a. :

Nieuws van De Oorzaak Coaching in Baak

Hoe geef je betekenis aan je leven en werk?

Hoe geef je betekenis aan je leven en werk?

Vraag het gratis e-book aan en ontdek hoe je via 3 pijlers naar meer zin in je leven komt.