E=mc2 in Doetinchem

E=mc2: Bijlessen en online bijlessen.

Over E=mc2

E=mc2 valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

De drijvende kracht achter E=mc2 is Pascal Bruil. Sinds een aantal jaren geeft Pascal met veel plezier bijlessen in de technische/exacte en aanverwante vakken en de economische vakken. Pascal heeft hiermee al diverse leerlingen en studenten kunnen helpen.

Het geeft Pascal veel energie om samen met jou te kunnen werken aan een beter resultaat. Dit is de belangrijkste reden waarom pascal het geven van bijlessen en trainingen en het coachen van studenten en leerlingen zo leuk vind. Pascal kijkt er dan ook naar uit om jou te kunnen helpen.

Bij E=mc2 kun je terecht voor diverse diensten. Hieronder kun je een overzicht van deze diensten terug vinden. Meer informatie kun je terug vinden op de website.

Diensten:

- Bijlessen, bijles-plus, online bijles en de rekentoets.

- Cursussen: Calculus voor eerstejaars studenten, basiscursus wiskunde voor WO, bijspijkercursus wiskunde en het voortentamen training.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan E=mc2? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

E=mc2 uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Schubertlaan 7 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48165702.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij E=mc2 zijn o.a. :

Nieuws van E=mc2 in Doetinchem

Bijlessen in de exacte vakken

Bijlessen in de exacte vakken

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken?