Elektro Service Doetinchem B.V. in Doetinchem

Elektro Service Doetinchem B.V. gevestigd in Doetinchem.

Over Elektro Service Doetinchem B.V.

Elektro Service Doetinchem B.V. valt onder de rubriek installatiebedrijf in Doetinchem.

Elektro Service Doetinchem BV is een jong bedrijf in doen en laten, toch is de fundering van het bedrijf al gelegd in 1968 en hebben we meer dan 35 jaar ervaring in ons vakgebied.

We hebben ons toegelegd op het verhelpen van storingen en onderhoudswerkzaamheden in elektrotechnische installaties. De eerlijkheid gebied te zeggen dat we ook prima uit de voeten kunnen met nieuwbouw van utiliteit en woningen.

Calculatie: De calculaties worden gemaakt met het softwarepakket Handsoft pro van Installogic.

Uitvoering: Voor de uitvoering staat een enthousiast team voor u klaar.

Technische faciliteiten: Ons bedrijf beschikt over een magazijn voor de dagelijkse goederen. Verder zijn er diverse gekalibreerde meetinstrumenten voor de controle van installaties aanwezig.

24 uur servicedienst Voor u als klant is het van belang dat een storing zo snel mogelijk opgelost wordt, daarom staat er een 24 uurs servicedienst paraat om u te helpen. Voor vragen kunt u contact opnemen met 0314 - 323 738, één van onze medewerkers neemt dan snel de juiste actie.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Elektro Service Doetinchem B.V. uit de rubriek installatiebedrijf uit Doetinchem is gevestigd aan de Voltastraat 25 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0314-323738.

Diensten en producten voor installatiebedrijf

Trefwoorden die horen bij Elektro Service Doetinchem B.V. zijn o.a. :