En Toen Uitvaartverzorging in Halle

En Toen Uitvaartverzorging: Iedereen is bijzonder op zijn of haar manier.

Over En Toen Uitvaartverzorging

En Toen Uitvaartverzorging valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Doetinchem.

De drijvende kracht achter En Toen Uitvaartverzorging is Rianne van der Wal-Veenink. Rianne is van mening dat een uitvaart ook anders kan. Dit kan zijn door de familie bijvoorbeeld te laten helpen met het bloemstuk, zelf een kist laten maken of zelf de kaarten te ontwerpen. Zo wordt een uitvaart nog persoonlijker. Rianne kijkt niet naar wat gebruikelijk is bij een uitvaart maar wat past bij een persoon zelf. Met als doel samen met de familie een prachtige uitvaart te verzorgen.

Bij En Toen Uitvaartverzorging vindt u tevens de mogelijkheden tot:

- Herinneringsdienst: Deze dienst vindt plaats op een andere dag of een paar uur voor of na de crematie/begrafenis.

- Uitzwaai arrangement: De plechtigheid zal worden houden in een zaal of een locatie naar keuze. Wanneer de dienst is afgelopen zal Rianne de overledene naar het crematorium of de begraafplaats begeleiden.

Voor meer informatie, een overzicht van de kosten en verzekeringen en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van En Toen Uitvaartverzorging.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

En Toen Uitvaartverzorging uit de rubriek uitvaartverzorging uit Doetinchem is gevestigd aan de Bielemansdijk 21 in Halle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41838500.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij En Toen Uitvaartverzorging zijn o.a. :