Ergotherapiepraktijk ten Boom in Doetinchem

Ergotherapiepraktijk ten Boom uit Doetinchem heeft geen profiel.

Wat doet Ergotherapiepraktijk ten Boom in Doetinchem

Ergotherapiepraktijk ten Boom is een natuurgeneeskunde uit Doetinchem. Men is gevestigd aan de Raadhuisstraat 22. Het telefoonnummer van Ergotherapiepraktijk ten Boom in Doetinchem is 06-10279183.

Is Ergotherapiepraktijk ten Boom in Doetinchem uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Doetinchemonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Ergotherapiepraktijk ten Boom in Doetinchem valt onder de rubriek natuurgeneeskunde. Een natuurgeneeskunde uit Doetinchem levert onder andere :

Wanneer kiest u voor een werkplekadvies? Een werkplekadvies aanvragen bij Ergotherapiepraktijk ten Boom is bijvoorbeeld zinvol als: • Uw bedrijf/organisatie te maken heeft met een hoog ziekte verzuim; • U twijfelt of een medewerker,die dreigt uit te vallen, de fysieke of psychische belasting van zijn taken/activiteiten aankan; Als u deze situaties wilt voorkomen, kunt u kiezen voor een werkplekadvies ter preventie van ziekteverzuim. Een goede werksituatie kan het ziekteverzuim terugdringen. Onderzoek heeft uitgewezen dat betere arbeidsomstandigheden zorgen voor een hogere productiviteit. Iedereen beweegt en ontspant anders. Dat is een belangrijke reden om de werkplek zo optimaal mogelijk af te stemmen op de medewerker en zijn werkzaamheden. De werkplekonderzoeken, uitgevoerd door een ergotherapeut van Ergotherapiepraktijk ten Boom, richten zich op zowel de kantooromgeving als de (eenvoudige) productomgeving. Een werkplekonderzoek is een combinatie van enerzijds het ergonomisch instellen van de werkplek en anderzijds het advies over het verbeteren van werkhouding en gewoonten. Tevens wordt er inzicht in de problematiek van fysieke belasting en advies in de aanpak ervan gegeven. Mocht blijken dat de oplossingen niet alleen in de werkplek, werkomgeving moeten worden gezocht, kan de ergotherapeut ook thuis adviseren hoe de klachten zo effectief mogelijk moeten worden aangepakt. Dit laatste wordt vanuit de basisverzekering van de medewerker vergoed. U kunt hierover meer vinden op onze website. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander natuurgeneeskunde

 • Aluna Coaching

  De holistische praktijk voor vrouwen. Trefwoorden van Aluna Coaching : Angsten, Onzekerheid, overprikkeld, overbezorgdheid, vermoeidheid, pijn klachten, verdriet, emotionele klachten, slapeloosheid, stress klachten, burn-out klachten, spijsverteringsklachten, onrust, verslaving, nekklachten, rugklachten, HSP, depressieve klachten, holistische praktijk, reiki, chakrahealing, .

  tel. 06-18906483

  Meer over Aluna Coaching contact website

 • Vedanta Centrum

  Coach, Krachtontwikkelingsspecialist, kettlebell-instructeur, personal trainer en holistische massag. Trefwoorden van Vedanta Centrum : Personal trainer, antiyglycolistische training, Krachtontwikkelingsspecialist, kettlebells trainen, trainingsplan, Integraal Holistische Massage, chronische stress, gewrichtspijn, lichaamsbeweging, meditatie, Detox kettlebell, kriya-yoga, holistische massage, coachingprogramma, ademhalingstechniek, fysieke conditie, mentale kracht.

  tel. 06-37453541, Europalaan 80, 7102 AG in Winterswijk

  Meer over Vedanta Centrum contact website