FijnKlein MASSAGE-LICHAAM EN MEER in Doetinchem

Voor massages en meer

Over FijnKlein MASSAGE-LICHAAM EN MEER

FijnKlein MASSAGE-LICHAAM EN MEER valt onder de rubriek massage in Doetinchem.

Nico en Anita zijn de drijvende krachten achter FijnKlein Massages en meer. Beide kunnen we genieten van de kleine dingen, en helpen we graag anderen. En klein gebaar zegt meer dan duizend woorden.

In onze praktijk richt Nico zich op Reiki. Ik, Anita ben gediplomeerd masseuse en geef diverse massages, zoals onder ander preventieve stoelmassage, relax tafel massage en hoofd(pijn)massage. Daarnaast geef ik ook Reiki behandelingen en ben ik gestart met de HBO opleiding tot holistische therapeut. Binnenkort kun je dus ook klankschalen massage of Hotstone massage bij ons in de praktijk boeken.

Wil je meer rust en energie? Wil je van je pijnklachten af? Dan ben je bij FijnKlein Massages en meer aan het juiste adres.

De behandeling/massages die in onze praktijk gegeven worden:

- Relax massage

- Holistische therapie

- Lomi Lomi massage

- Baby massage

- Zwangerschapsmassage

- Reiki afstand behandeling

- Reikibehandeling

- Curatieve stoelmassage

- Preventieve stoelmassage

- Hoofd(pijn)massage

Uit onderzoek is gebleken dat massage zorgt voor een toename van witte bloedcellen. Hierdoor reageert het lichaam sneller op ziekteverwekkers. Zo verminderd massage ook stress. Doordat je met massage het autonome zenuwstelsel op positieve wijze beïnvloed, kan het lichaam sneller herstellen en tot rust komen.

Wees welkom bij FijnKlein voor massage en meer.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u terecht op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

FijnKlein MASSAGE-LICHAAM EN MEER uit de rubriek massage uit Doetinchem is gevestigd aan de Edisonstraat 84 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19173202.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij FijnKlein MASSAGE-LICHAAM EN MEER zijn o.a. :