Ga Het Aan ! in Arnhem

Eigen kracht coaching | Innerlijk kind meditatie

Over Ga Het Aan !

Ga Het Aan ! valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

VOELEN IS BEVRIJDING

Heb je last van terugkerende burn-out klachten of depressieve gevoelens?

Je innerlijke kind is de bron van je gevoel. De plek waar de manier waarop jij het leven ervaart geprogrammeerd is. In je verbeelding kun je jouw innerlijke kind alles geven wat het nodig heeft en het resultaat daarvan is blijvend. Dat wil overigens niet zeggen dat het makkelijk is. Het vergt moed, overgave, wilskracht en tijd. Daarom werken we daar langzaam naartoe, in kleine stapjes.

In mijn coaching, een combinatie van een online programma en face to face sessies, kun je ervaren wat het met je doet als je de tijd neem om iets wat niet prettig is letterlijk in je lichaam te voelen. Daarnaast ervaar je om jezelf, je innerlijke kind, in je verbeelding te geven wat je nodig hebt. Je behoeften te herkennen en te vervullen. Zo heel je oude pijn, en dat is nodig, want die dient zich anders steeds in een andere vorm opnieuw aan.

Pas als je doorhebt hoe je met jezelf omgaat (bijvoorbeeld in de vorm van strenge/oordelende gedachten) kun je de juiste actie ondernemen, namelijk stilstaan. Daarom is het belangrijk om dat elke dag even te doen, ongeacht hoe je je voelt. Je hoeft daarbij niet te presteren, het “goed” te doen.

Voel je je niet gehoord? Luister naar jezelf.. Voel je je niet gezien? Zie jezelf.. Voel je je niet geliefd? Hou van jezelf..

Alleen jij kunt deze patronen veranderen, binnenin jou. Dus neem de regie over je eigen leven in handen en durf naar binnen te gaan kijken, te voelen waar het in de kern om gaat.

Wat is er voor nodig? 1. De bereidheid om een hele andere manier van voelen en kijken naar jezelf en het leven aan te leren. Daar moet je voor open staan. Jouw gevoel is jouw verantwoordelijkheid en dat levert innerlijke kracht op, regie over je eigen leven. 2. Commitment, op een zachte manier. Omdat je het jezelf gunt dat het beter met je gaat. 3. Intrinsieke motivatie. Doe het niet voor een ander maar echt voor jezelf. 4. Tijd vrij maken voor jezelf, zodat je elke dag een oefening van ongeveer 15 minuten kunt doen. Als je dat minstens een maand lang elke dag doet wordt het een nieuwe gewoonte om dagelijks oprechte aandacht te besteden aan jezelf. Na en paar maanden herhalen van de oefening zal je merken dat je steeds dichterbij jezelf komt en bijvoorbeeld beter je grenzen aan gaat geven en gaat voelen wat jij echt wilt 5. Oprechte aandacht. In de blog op www.gahetaan.nl/blog/ "Mediteren wat is dat eigenlijk?" kun je lezen wat daarmee wordt bedoeld.

Het online "Voelen is bevrijding" programma sluit het beste aan als je jezelf in 1 of meerdere van deze kenmerken herkent: - Je bent behandeld voor depressieve klachten, burn-out of angstklachten en behoefte hebt aan nazorg en preventie of als je opnieuw in dezelfde patronen terug aan het vallen bent. - Je trauma's hebt verwerkt met EMDR maar je blijft je toch angstig of boos voelen - Je medicatie gebruikt, bijvoorbeeld antidepressiva, maar ondanks dat angstig en/of somber blijft - Je veel inzicht hebt in de oorsprong van je klachten en mogelijke oplossingen maar het niet lukt om de kennis toe te passen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je naar de website, www.gahetaan.nl of de contactgegevens hieronder. In combinatie met het online Voelen is Bevrijding programma is uiteraard aanvullend 1 op 1 begeleiding mogelijk.

Ben jij er klaar voor om het aan te gaan?

Liefs, Anne Mathijssen


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ga Het Aan ! uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Nijhoffstraat 156 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17556743.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ga Het Aan ! zijn o.a. :