Gabriëlle Coaching in ZUTPHEN

''With a shepards heart''

Over Gabriëlle Coaching

Gabriëlle Coaching valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Mevr. Gabriëlle Ton is de drijvende kracht achter Gabriëlle Coaching. Door de jaren heen heb ik mezelf ontwikkeld tot een vrouw/ coach die het leven met beide handen aanpakt en kan genieten van de kleine dingen in het leven.Ik geniet enorm van het contact met mensen, de glimlach bij de ander op het gezicht toveren door een grap of er gewoon voor iemand te zijn. Daar voel ik mij als een vis in het water, met mensen werken!Ik haal daar energie uit!

Soms vinden er in het leven onverwachte moeilijke gebeurtenissen plaats. Dit kan er voor zorgen dat je vast komt te zitten op bepaalde gebieden van je leven.

Loop je momenteel vast, of ben je op zoek naar je eigen identiteit ? Of heb je last van stress, burn-out of overbelasting? Dan ben je bij Gabriëlle Coaching aan het juiste adres.

Tijdens de sessie gaan we aan de slag door te gaan wandelen of samen iets te creëren. We gaan samen zoeken naar dat wat bij jouw persoonlijk past. Want op die manier en zo ontspannen mogelijk kunnen we dieper ingaan op datgene wat erop dit moment in jouw leven gebeurd.

Ik vind het een voorrecht om samen met jouw op weg te gaan. Op weg naar een leven zoals God het voor jou bedoeld heeft. Leven vanuit de waarheid die Hij over jou spreekt.

Mijn coachinggesprekken zijn mogelijk in de praktijk bij mij. Maar kunnen ook gedaan worden op een afgesproken locatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gabriëlle Coaching uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Maarten harpertszoon trompstraat 18 in ZUTPHEN. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40294170.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Gabriëlle Coaching zijn o.a. :