Gastouderopvang Onze Speelplek in Doetinchem

Gastouderopvang Onze Speelplek: Een leuke gastouderopvang in het buitengebied met veel ruimte om te spelen, zowel binnen als buiten.

Over Gastouderopvang Onze Speelplek

Gastouderopvang Onze Speelplek valt onder de rubriek kinderopvang uit Doetinchem.

De gezichten achter Gastouderopvang Onze Speelplek zijn Ellen Magendans en dochter Marlijn Magendans. Ellen heeft diverse erkende diploma's voor gastouderschap en zij is ingeschreven in het landelijk register.

Ellen vindt het leuk om samen met de kinderen te gaan knutselen of buiten te spelen. Er is een leuke speeltuin aanwezig en ook diverse huisdieren (binnen en buiten). Uw kinderen leren bij Gastouderopvang Onze Speelplek dus ook hoe met dieren om te gaan.

Omdat er van de gemeente maar één gastouder per adres mag zijn, gaat dochter Marlijn als gastouder bij een gezin in huis. Marlijn heeft een diploma als pedagogische werker niveau 4.

Gastouderopvang Onze Speelplek is buitenaf in de gemeente Doetinchem gevestigd. In de tuin is een grote zandbak, hoge speeltoren en lange glijbaan aanwezig. Tevens is er een lang kabel voor een kabelbaan, trampoline en zijn er schommels aanwezig. Er staat een mooie gerestaureerde unit waarin de opvang is gevestigd. Deze unit is helemaal aangepast voor de veiligheid van de kinderen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Gastouderopvang Onze Speelplek? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gastouderopvang Onze Speelplek uit de rubriek kinderopvang uit Doetinchem is gevestigd aan de Halseweg 4 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52417271.

Diensten en producten voor kinderopvang

Trefwoorden die horen bij Gastouderopvang Onze Speelplek zijn o.a. :

Nieuws van Gastouderopvang Onze Speelplek in Doetinchem

Onze Speelplek

Onze Speelplek

Pot goud in de speeltuin

Opvang in natuurlijke omgeving

Opvang in natuurlijke omgeving

Gastouderopvang Onze Speelplek

Gastouderopvang Onze speelplek

Gastouderopvang Onze speelplek

Opvang in een natuurlijke omgeving

Gastouderopvang Onze Speelplek

Gastouderopvang Onze Speelplek

Opvang in de natuurlijke omgeving