Gerdine van Kooten Uitvaartzorg in Terborg

Gerdine van Kooten Uitvaartzorg: Een uitvaart met een persoonlijke benadering.

Over Gerdine van Kooten Uitvaartzorg

Gerdine van Kooten Uitvaartzorg valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Doetinchem.

Zoekt u een uitvaartonderneming die een persoonlijke uitvaart voor uw overleden dierbare kan samen stellen? Dan bent u bij Gerdine van Kooten Uitvaartzorg aan het juiste adres. De uitgangspunten van deze onderneming zijn rust, aandacht, kwaliteit en vakkundigheid.

Bij het regelen van een uitvaart moeten veel praktische zaken geregeld worden. In een korte tijd moet u diverse besluiten nemen. Daarnaast is het nemen van voldoende tijd om afscheid te nemen erg belangrijk.

U kunt bij Gerdine van Kooten Uitvaartzorg op uw eigen tempo afscheid nemen en de uitvaart regelen. Samen met u zal Gerdine alle zaken bespreken en de uitvaart verzorgen zoals u dit wenst.

Gerdine van Kooten Uitvaartzorg heeft diverse uitvaartpartners. Deze uitvaartpartners kunnen u helpen met het uitzoeken van de uitvaartkist, rouwauto, rouwboeketten of hoe u wilt dat de kist gedragen gaat worden 'dragen in stijl'.

Daarnaast helpt Gerdine u ook verder na de uitvaart (nazorg). U ontvangt na de uitvaart het boekje 'Zorgen erna'. Dit toegankelijk geschreven boekje is volledig toegespitst op uw persoonlijke situatie. Gerdine van Kooten Uitvaartzorg adviseert u waar u de nazorg kunt vinden die u nodig heeft.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Gerdine van Kooten Uitvaartzorg? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gerdine van Kooten Uitvaartzorg uit de rubriek uitvaartverzorging uit Doetinchem is gevestigd aan de Looiersweg 10 in Terborg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0315-237792.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Gerdine van Kooten Uitvaartzorg zijn o.a. :