Healthy Touch in Doetinchem

Healthy Touch: Pedicure en complementaire geneeswijze.

Over Healthy Touch

Healthy Touch valt onder de rubriek pedicure in Doetinchem.

Healthy Touch is een pedicure praktijk met zorg en tijd voor iedereen. Deze praktijk geloofd dat met een gezonde aanraking mensen zich beter kunnen voelen en makkelijker kunnen herstellen van pijn, klachten en stress. Healthy Touch kan u helpen met ondersteuning van diverse therapieën.

Wilt u ook graag een professionele voetbehandeling? Dan bent u bij Healthy Touch aan het juiste adres voor deskundige voetverzorging en advies.

De behandelingen worden uitgevoerd door een professionele gediplomeerde medisch pedicure met moderne apparatuur. Healthy Touch is een oncologisch voetzorgverlener en geriatrisch voetzorgverlener.

U kunt bij Healthy Touch terecht voor diverse behandelingen. Hieronder ziet u een overzicht van deze behandelingen:

- Pedicure behandelingen: Desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, het dunner frezen van de nagels, eelt, likdoorn en / of kloven verwijderen, behandelen van mycose (schimmel) nagels, behandelen van ingroeiende nagels, polijsten eeltlocaties, verzorgen van de nagelomgeving, desinfecteren van de voeten en het crèmen van de voeten.

- Medisch pedicure (behandeling van risicovoeten): Diabetische voet, reumatische voet, oudere voet, spastische voet, verwaarloosde voet en de oncologische voet.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Healthy Touch? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Menno dinsdag 19 november 2019

4,5 sterren

“Goede behandeling en fijne voetmassage nadien ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Healthy Touch uit de rubriek pedicure uit Doetinchem is gevestigd aan de Gerstdreef 8 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0314-842870.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Healthy Touch zijn o.a. :