Henny's Wijn in Ulft

Henny's Wijn: De beste wijnen uit de Languedoc.

Over Henny's Wijn

Henny's Wijn valt onder de rubriek webshop uit Doetinchem.

De drijvende krachten achter Henny's Wijn zijn Henny en Yolanda Boekelder. Beide hebben ruime ervaring op het gebied van wijnen uit de regio Languedoc-Roussilion. De wijnen die u bij Henny's Wijn vindt zult u niet in de supermarkt schappen vinden. En dan maakt de wijnen van Henny's Wijn zo bijzonder en uniek.

Bij Henny's Wijn kunt u terecht voor witte, rode en rosé wijnen. De wijnen uit het assortiment kunt u altijd komen proeven tijdens een wijnproeverij. Maar ook voor feestje en bedrijfsgelegenheden kan Henny's Wijn een wijntafel voor u verzorgen. Dit is tevens mogelijk met hapjes/fingerfood of zelfs live cooking.

Op zoek naar een uniek geschenk? Ook dan bent u bij Henny's Wijn helemaal aan het juiste adres. De wijngeschenken bieden de beste wijnen uit de Franse wijnstreek Languedoc.

Voor meer informatie over de aangeboden wijnen en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Henny's Wijn.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Henny's Wijn uit de rubriek webshop uit Doetinchem is gevestigd aan de Sperwerstraat 8 in Ulft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30508803.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Henny's Wijn zijn o.a. :

Nieuws van Henny's Wijn in Ulft

Horecawijn makelaar

Horecawijn makelaar

Op verzoek ook wijnen uit de gehele wereld te bestellen