In wezen goed in Harreveld

In wezen goed; de plek voor uw massages en yoga.

Over In wezen goed

In wezen goed valt onder de rubriek massage uit Doetinchem.

Bent u opzoek naar een Ayurvedische massage of yoga? Kijk dan eens op mijn website "In wezen goed" en wellicht kan ik je een passende dienst aanbieden Mijn naam is Jolanda Tankink. Ik geef diverse soorten Ayuvedische massages. Daarnaast ben ik ook yogadocent. Yoga en Ayurveda geeft een prachtige samenspel. Bij mij kunnen zowel mannen als vrouwen van 0 tot 100 jaar terecht om te profiteren van mijn diensten. Ook de zwangere vrouw kan bij mij terecht voor massages en yoga. Tijdens de yogalessen doen we onder andere fysieke oefeningen die uw lichaam soepel en sterk houden, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en daarnaast besteden we aandacht aan de naderende bevalling. Hier besteden we herhaaldelijk aandacht aan de fases die u meemaakt tijdens uw zwangerschap en doen hier passende oefeningen bij die u kunnen helpen in deze fases. Ayurvedische massage en technieken aangeboden aan de partner kunnen zeer ondersteunend werken in de periode ter voorbereiding op de bevalling.

De behandelingen die ik geef:

* Shirobhyanga

* Padabhyanga

* Deelmassages

* Abhyanga massage

* Metamorfose massage

* Ayurvedische marmamassage

* Babymassage

* Massage voor zwangeren

Heeft u nog vragen? dan kunt u mij bereiken op de bovenstaande geven. De website is op dit moment in beweging, zo kunt u er nog (te) weinig lezen over de yoga activiteiten. Vanaf april wordt het aanbod groter omdat ik dan naar een permanent te gebruiken ruimte verhuis. Wil je alvast wat informatie over yoga en aanverwante activiteiten? Neem dan even contact met mij op via telefoon of email. Houd u het verloop van mijn activiteiten in de gaten via de website onder de knop overig/ nieuws.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

In wezen goed uit de rubriek massage uit Doetinchem is gevestigd aan de Dwarsweg 2 in Harreveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13206049.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij In wezen goed zijn o.a. :