Irene Couture in Didam

Irene Couture: Kleding op maat en naailessen.

Over Irene Couture

Irene Couture valt onder de rubriek kleermaker uit Doetinchem.

De drijvende kracht achter Irene Couture is Irene Hogervorst-Berndsen. Bij Irene Couture vindt u couture voor jong en oud en met oog voor afwerking en details. Irene ontwerpt en maakt de kleding zelf. Samen met Irene kunt u uw wensen bespreken. Vervolgens maakt Irene met veel plezier een kledingstuk geheel naar uw wens.

Tevens bent u bij Irene Couture helemaal aan het juiste adres voor naailes. De naailes is beschikbaar voor beginners en gevorderden en worden op woensdag- of donderdagochtend gegeven. Op woensdag is de naailes beschikbaar voor een groep van maximaal 6 personen en op donderdag voor een maximaal aantal van 3 personen. Tijdens de naailessen leert u op uw eigen tempo en niveau te werken. U krijgt onder andere begeleiding bij:

- pomplessen

- naaitechnieken

- het omgaan met de apparatuur

- het maken van een pasmodel

Tijdens de naailes kunt u gebruik maken van diverse materialen zoals een Global naaimachine, een Global lockmachine en diverse patronen.

Voor meer informatie over de naailessen, kleding op maat laten maken en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Irene Couture.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Irene Couture uit de rubriek kleermaker uit Doetinchem is gevestigd aan de Greffelkampseweg 20 in Didam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46780833.

Diensten en producten voor kleermaker

Trefwoorden die horen bij Irene Couture zijn o.a. :