K(l)eurig Kind in Gaanderen

Welkom bij K(l)eurig Kind | Kindercoaching

Over K(l)eurig Kind

K(l)eurig Kind valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Mevr. Sandra van der Heiden is de drijvende kracht achter K(l)eurig Kind. Ik ben Kind en Ouder Coach. In 2019 ben ik begonnen aan de opleiding voor kindercoach, die ik in 2020 met succes heb afgerond. Ook heb ik naast mijn opleiding nog verscheidene cursussen gevolgd, voor zelfontplooiing en voor verdieping van het coachen van kinderen.

Ben je op zoek naar een coach omdat je kind dreigt vast te lopen? Of omdat je je als ouders machteloos voelt? Niet weten wat er aan de hand is met je kind en wat je voor hem/haar zou kunnen doen, kan zo slopend zijn? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij K(l)eurig Kind. Ik als kindercoach wil graag samen met jullie kijken wat er speelt en samen met jullie gaan we opzoek naar wat jullie kan helpen.

Als kindercoach gebruik ik verschillende werkvormen, waaronder:

- Coachee! - De natuur - Onze fantasie - De wijsheid in ons zelf - Ontdek je talent

De werkvorm waar ik mee ga werken wordt bepaald tijdens het coachen zelf.

Ook werk ik als gastouder naast mijn baan als kindercoach. Een natuurlijke gastouderopvang. Belangrijk vindt ik dat de kinderen de ruimte krijgen, dat ze zichzelf kunnen zijn en dat ze zich veilig voelen. In mijn kinderopvang volg ik geen pre-schoolprogramma. Elke dag zorgen we ervoor dat we naar buiten gaan. Of het nu slecht of mooi weer is. Er wordt gezond gegeten en gezond gesnoept.

Ben je geïnteresseerd? kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Ook kan je op mijn website leuke blogs vinden over alles wat mij bezighoudt. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

K(l)eurig Kind uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Pelgrimstraat 50 in Gaanderen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41180477.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij K(l)eurig Kind zijn o.a. :

Nieuws van K(l)eurig Kind in Gaanderen

Wandel je hoofd leeg

Wandel je hoofd leeg

Voor vaders, moeder en verzorgenden

Wandel je hoofd leeg.

Wandel je hoofd leeg.

samen wandelen kan zo helend zijn. zeker als je een onderwerp deelt.

Help mijn kind gesprek

Help mijn kind gesprek

Wil jij meteen tools ontvangen om je kind te helpen en weten wat we voor elkaar kunnen betekenen?