KATHA-ROS coaching & counseling in Halle

Het innerlijke kompas!

Over KATHA-ROS coaching & counseling

KATHA-ROS coaching & counseling valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Soms lopen dingen niet zoals je graag zou willen, dit kan komen door stress maar ook door bijvoorbeeld een traumatische ervaring. Bij KATHA-ROS coaching & counseling help ik je graag weer op de goede weg.

Katha-ros is onderscheidend op het gebied van therapeutisch werk met paarden in Gelderland. Alleen medicatie is niet voldoende bij psychische problematiek. Het geeft ondersteuning maar lost het probleem niet op. Sterker nog, bij lang gebruik van medicatie alleen, kunnen de problemen zich sterk verergeren en uitbreiden. Dit gaat ten koste van het welzijn en het levensgeluk van de mens. Katha-ros gaat op zoek met jou naar de oorsprong van het probleem want daar is verbetering en heling mogelijk. Kortom, geen pleisters plakken maar de diepte in. Katrien Beijer heeft een holistische benadering dat wil zeggen dat ze zowel naar het lichamelijke, psychische, gevoels- , emotionele en energetische aspect kijkt. De balans hierin is heel belangrijk voor ons welzijn. Daarbij combineert Katrien verschillende methodieken zodat er altijd maatwerk wordt geleverd, volledig afgestemd op jou.

Indien gewenst kan de therapie worden uitgebreid door het paard in te zetten tijdens de coachingsessie, alles gebeurt verder op de grond en vanaf de grond kan er gewerkt worden aan bepaalde doelen. Het is zeker niet nodig om ervaring te hebben met paarden.

Specialisaties;

* Trauma en PTSS reductie

* Misbruik (psychisch, lichamelijk , seksueel)

* Stress & Burn-out

* HSP (o.a. jouw kernkwaliteiten)

* Heel de Vrouw / Man (in jou)

* Relaties (werk, privé of familie)

* Persoonlijke ontwikkeling

* Ruiter coaching

THUISKOMEN BIJ JEZELF, THUIS-ZIJN WAAR JE OOK BENT.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Hennie donderdag 21 april 2022

4,5 sterren

“De aanleiding om een coachtraject te volgen bij Katha-ros was dat onze relatie niet goed liep. Ik had veel weggestopt in al die jaren. De opdrachten heb ik als zeer verhelderend ervaren. Het heeft mij inzichten gegeven waardoor ik veel beter in onze relatie sta. We hebben fijne gesprekken gehad waarin mij veel duidelijk is geworden. De paarden bevestigden dit iedere keer weer. Vooral de familieopstelling met paarden en representanten gaf veel inzichten en bevestigingen van de werkelijkheid.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Wim donderdag 21 april 2022

4,5 sterren

“"Lieve Katrien. Zonder jouw hulp was ik niet zover gekomen dan het moment waar ik nu ben! Jouw wijze woorden en super coaching hebben mij een beter mens gemaakt. Ik ben dankbaar dat ik bij jouw de coaching heb doorlopen. Ik ben je enorm dankbaar voor alles, meer dan dat ik in woorden kan uitdrukken.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Sharon donderdag 21 april 2022

4,5 sterren

““Ik had al ruim 1.5 jaar een burn-out toen ik bij Katrien Beijer kwam. Ik wilde hulp om de volgende dingen te leren: Hoe leg ik de lat minder hoog voor mijzelf? Hoe leer ik loslaten, zodat ik meer rust krijg? Hoe leer ik om meer aan mezelf te denken zonder mij egoïstisch te voelen? Hoe heb je de opdrachten ervaren? De opdrachten die we gedaan hebben, hebben veel in mij los gemaakt. Het heeft mij enorm aan het denken gezet. Het mooiste is dat de paarden ervoor zorgen dat je jezelf niet meer voor de gek kan houden. Zij leggen bloot datgene waar je zelf blind voor bent. De opdrachten zorgen voor veel diepgang in het proces en dat is precies wat ik nodig heb en waar ik ook behoefte aan heb. Ik leer mezelf enorm goed kennen op deze manier. Ik had nooit kunnen denken dat ik zoveel over mezelf zou leren. Ik ben veel dichter bij mezelf gekomen dan dat ik ooit had kunnen denken. Ik heb betere antwoorden gekregen dan dat ik had verwacht. Hoe heb je de coach ervaren? De coach geeft mij genoeg ruimte om mijn verhaal te doen, maar laat mij ook inzien wat mijn denkwijze is en wat mijn gedrag betekend. Ze is eerlijk en direct, maar op een respectvolle manier. Ze laat mij nadenken over mijzelf en hoe andere op mij reageren. Ze leert me om liever voor mijzelf te zijn en om mijn grenzen te bewaken. Hoe heb je de inzet van de paarden ervaren? De paarden hebben absoluut meerwaarde. Zij hebben geen boodschap aan wat ik zeg. Zij laten zich niet om te tuin leiden. De reactie van de paarden is puur en niet te manipuleren. Het is zo fijn dat je op een eerlijke pure manier wordt gespiegeld. Daarnaast zorgen ze ook voor troost en heling op een manier die je je haast niet voor kan stellen. Ik had al aardig wat sessies bij de psycholoog gehad. Tijdens de sessies veel gesprekken gehad, maar ook door middel van EMDR aan traumaverwerking gewerkt. Dit heeft mij absoluut geholpen, maar deze hulp was heel erg gericht op het trauma en op de onderwerpen waar ik heel erg mee zat. Ondanks dat ik hier al veel handvatten had meegekregen kwam ik maar niet uit mijn burn-out. Er zijn zoveel aspecten in het leven die bepalen hoe je wordt gevormd. Door de coaching bij Katrien en met de paarden ben ik veel dieper gegaan dan alleen gebeurtenissen die mij zijn overkomen. Ik heb nu veel meer over mezelf geleerd. Waarom ik bepaalde gevoelens of gedachtes heb. Waar deze vandaan komen en hoe ik dit om kan buigen. De familieopstelling was behoorlijk heftig, maar ook ontzettend mooi om te doen. Het is niet aan iemand uit te leggen wat er gebeurd. Je moet het zelf ondergaan om het te geloven. Blijf alsjeblieft doen wat je doet! Want dan zal je nog heel veel mensen gaan helpen! Mijn dank is in ieder geval heel groot!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

KATHA-ROS coaching & counseling uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Fortstraat 9 in Halle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28435858.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij KATHA-ROS coaching & counseling zijn o.a. :

Nieuws van KATHA-ROS coaching & counseling in Halle

Katha-ros laat zich zien aan de buitenwereld

Katha-ros laat zich zien aan de buitenwereld

Alles mag er zijn, iedereen mag het weten en voelen.

Loop je vast in je werk of privé?

Loop je vast in je werk of privé?

En kom je er zelf niet meer uit?