KHD Adviesbureau B.V. in Doetinchem

KHD Adviesbureau B.V. | Onafhankelijk advies, meer dan 20 jaar ervaring, duidelijke aanpak en werkwijze.

Over KHD Adviesbureau B.V.

KHD Adviesbureau B.V. valt onder de rubriek adviesbureau in Doetinchem.

KHD Adviesbureau is een onafhankelijk adviesbureau dat u van dienst kan zijn bij het ontwerpen, calculeren en aanleg van werktuigbouwkundige installaties in nieuwe of bestaande gebouwen. Opdrachtgevers van KHD Adviesbureau zijn installateurs, architecten, leveranciers, woningbouwverenigingen en particulieren.

De oprichter van KHD Adviesbureau is meneer Enrico Hettelaar. Na ruim 22 jaar gewerkt te hebben bij bedrijven als ACEL b.v. (directeur), Nefit-Bosch (technisch adviseur), Nathan (teamleider calculatieafdeling) en INNAX (engineer), lonkte en leidde het gevoel om weer iets voor zichzelf te beginnen tot het oprichten van KHD Adviesbureau. Enrico heeft jaren ervaring in de installatietechniek en opleidingen in de Thermische Werktuigbouwkunde, Hogere Installatietechniek en Luchtbehandelingstechniek, kunt hem zeker gespecialiseerd noemen in het vak. De laatste jaren heeft Enrico zich steeds meer gericht op de duurzame installatietechnieken.

De diensten die KHD Adviesbureau verleend zijn onder andere:

- Installatie ontwerp

- Calculaties

- Installatieberekeningen

- Energieberekeningen

- Technische ondersteuning

- Tools (Rekentools worden toegepast om snel en effectief berekening of selecties te kunnen maken)

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KHD Adviesbureau B.V. uit de rubriek adviesbureau uit Doetinchem is gevestigd aan de Vijverlaan 8 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42827876.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij KHD Adviesbureau B.V. zijn o.a. :