Koes van Toes in Ulft

Koes van Toes: Schilderijen en workshops.

Over Koes van Toes

Koes van Toes valt onder de rubriek workshops uit Doetinchem.

De drijvende kracht achter Koes van Toes is Hanneke Toes. De koeien in het landschap intrigeerden Hanneke. Ze wordt er vrolijk van en wil dit overbrengen naar het schilderij. Zo probeert Hanneke altijd de kenmerken van het ras en de karakteristieke eigenschappen van de koes vast te leggen. Hanneke schildert onder andere:

- Koeien en kalveren

- Portretten

- Maar ook in opdracht maak Hanneke graag een mooie herinnering voor u op schilderij.

Hanneke biedt vanuit haar atelier workshops aan. Zo kunt u bij Hanneke terecht voor een workshops schilderen met acryl. Deze workshops worden gegeven op maat en zijn geschikt voor groepen van 4 tot 8 mensen. De workshops zijn beschikbaar voor:

- Weekenden: Hierbij wordt gewerkt met acrylverf op doek of papier. Ook wanneer u geen ervaring heeft bent u van harte welkom.

- 1 dag of dagdeel: Een workshops voor bijvoorbeeld bedrijven, familiebijeenkomsten. De workshops kan gewenst ook bij u op locatie gegeven worden.

- Inloopworkshop: Op de website vindt u een overzicht van de aangegeven data. U kunt vrijblijvend binnen komen en een kijkje nemen.

Voor meer informatie, een overzicht van de gemaakte werken van Hanneke en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Koes van Toes.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Koes van Toes uit de rubriek workshops uit Doetinchem is gevestigd aan de Emailleplein 3 in Ulft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51188371.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Koes van Toes zijn o.a. :