Kokedille Events & Workshops in Doetinchem

Kokedille Events & Workshops voor kinderen!

Over Kokedille Events & Workshops

Kokedille Events & Workshops valt onder de rubriek evenementen bureau in Doetinchem.

Eigenaresse en oprichtster van Kokedille Events & Workshops is Trudie Aufenacker-Liedenbaum en zij gaat met Kokedille Events & Workshops het hele land door. Trudie is moeder van twee kinderen en combineert met Kokedille Events & Workshops haar twee passies: Met kinderen bezig zijn en koken, Trudie is altijd erg creatief!

U kunt bij Kokedille Events & Workshops terecht met kinderen van alle leeftijden, ze kunnen dan actief en leerzaam bezig zijn en maken de lekkerste dingen, dit van supergezond tot lekker zoet!

Bij Kokedille Events & Workshops zullen uw kinderen in contact komen met diverse soorten, fruit, groente en andere levensmiddelen. Ze leren dan hoe het eruit ziet, hoe het ruikt en natuurlijk hoe het smaakt. Kokedille Events & Workshops laat de kinderen dit altijd op een leuke en leerzame manier doen. De kinderen zullen aan een kookeiland de eerste stappen van het bakken en koken leren!

Kokedille Events & Workshops biedt zakelijke en particuliere arrangementen aan, de zakelijke arrangementen zijn: Hap&Go en KinderKookBuffet. De particuliere arrangementen zijn: Sleep-over-snacking en de krokedille feestmenu.

Uitgebreide informatie hierover treft u op de website aan, natuurlijk treft u daar ook andere informatie aan. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Kokedille Events & Workshops.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kokedille Events & Workshops uit de rubriek evenementen bureau uit Doetinchem is gevestigd aan de Burg. Tenkinkstraat 27 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20845491.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Kokedille Events & Workshops zijn o.a. :