Lean on Me-diation in Azewijn

Mediation is beter dan een juridische procedure.

Over Lean on Me-diation

Lean on Me-diation valt onder de rubriek mediation in Doetinchem.

Zit u in een conflict met bijvoorbeeld uw werkgever of heeft u binnen de familie een onenigheid en wilt u hierbij graag de hulp van een mediator? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Gelukkig kiezen steeds meer mensen ervoor om bij een geschil de hulp van een mediator in te schakelen. Bij mediation worden er door middel van gezamenlijke gesprekken gezocht naar oplossingen welke voor beide partijen haalbaar zijn zonder dat er een juridische procedure hoeft worden opgestart.

Aangezien mediation enkel werkt wanneer beide partijen hier open voor staan word er altijd eerst een kennismakingsgesprek ingepland. In het gesprek wordt in grote lijnen doorgenomen wat het geschil is en er zal bekeken worden of er genoeg draagvlak is bij beide partijen. Aan de hand van deze eerste kennismaking gaan we aansluitend doelen stellen en vervolgafspraken inplannen.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lean on Me-diation uit de rubriek mediation uit Doetinchem is gevestigd aan de Brummelhof 45 in Azewijn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-82919781.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Lean on Me-diation zijn o.a. :