Levenscoachpraktijk Bewust Monique in Hengelo (Gld)

Het even niet meer zien zitten. Bewust loslaten.

Over Levenscoachpraktijk Bewust Monique

Levenscoachpraktijk Bewust Monique valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Bewust loslaten van dilemma's waar je geen grip op hebt.

Herken je dat? Je hebt alles voor elkaar. Een fijn huis, gesetteld, relatie, misschien ook een paar kids, leuke baan, fijne collega's. Het verloopt op rolletjes.

En toch begint het ineens te knagen aan je. Je wordt geconfronteerd met het feit dat je langzamerhand de grip op je loopbaan begint kwijt te raken. Of je merkt dat je gezin je ontglipt. Door langdurige en toenemende pijn, verdriet, angst, frustraties ten gevolge van ingrijpbare chronische klachten. Voor jouw gevoel ben je als een Don Quichot tegen windmolens aan het vechten. Wat je ook doet, je dweilt met de kraan open. Je komt maar niet verder.

Lees de volgende kenmerken eens door. Passen ze bij jou? - Mentale en fysieke klachten nemen toe. Je valt steeds vaker uit naar anderen. Of je valt uit door ziekte in je werk, terwijl je dit niet wil. - Je loopt vast in je werk/privé. Het blijft maar malen in je hoofd. Je voelt je vaak gefrustreerd. - Je bent vaak moe, hebt bijna een "hekel" aan je baan gekregen, of je collega's. Maar ook privé gaat negativiteit een steeds grotere rol spelen. - Je word nergens meer echt blij van. - Je holt misschien al van de ene hulpverlener naar de andere. Maar voor je gevoel werkt dat allemaal niet. Je weet niet meer hoe je je angsten, onzekerheid, pijn en frustraties moet loslaten. - Hoe kun je nu het beste uit je zelf halen, als je niet meer datgene kan doen wat je het liefste wil door al jouw beperkingen en toenemende klachten? - Je perfectionisme staat je steeds meer in de weg. Overal wil je graag zelf controle over hebben. Je vindt het moeilijk te accepteren dat dingen niet zo gaan zoals jij het wil. - Je moet er niet aan denken om te moeten solliciteren. Wat zullen ze wel niet denken? Alleen al van de gedachte krijg je zwetende handen en klotsende oksels. - Je merkt dat je steeds meer conflicten krijgt. Zowel op je werk als thuis. - Je wilt je mentale belemmeringen, angsten en emotionele blokkades omzetten in krachtige positieve overtuigingen.

Dan is het misschien tijd om eens, geheel vrijblijvend, met mij om tafel te gaan zitten onder het genot van een kop koffie/thee. Om eens te kijken welke handvatten en stappen jij nodig hebt om Bewust weer grip te krijgen op je loopbaan en je privéleven. Want zeg nu zelf: het wordt toch echt tijd om de koe bij de horens te pakken en een leven te gaan leiden waar jij gelukkig van wordt.

Ga jij deze uitdaging aan!?


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Levenscoachpraktijk Bewust Monique uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Gietelinkdijk 7 in Hengelo (Gld). Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40477968.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Levenscoachpraktijk Bewust Monique zijn o.a. :