Live4fit in Zevenaar

Kies nu voor jezelf en leef je mooiste leven

Over Live4fit

Live4fit valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Wil je meer zelfvertrouwen? Vergeet jij jezelf geregeld in het dagelijkse leven? Zeg je vaak "JA" tegen anderen en geef je je grenzen niet goed aan? Loop je vaak over in alles wat je nog "moet" doen? Vind je het lastig om voor jezelf te kiezen? Wil je leren om eigen keuzes te maken? Kies vandaag dan voor coaching bij Live4fit.

Ik ben Charissa Kruisenga van Live4fit. Ik werk met holistische therapie, familieopstellingen en bokscoaching. Hiermee help ik voornamelijk vrouwen om blokkades op te lossen.

Ik kan je laten zien hoe het is als je kiest voor jezelf! Ik kan je laten ervaren hoe is het als je genoeg zelfvertrouwen hebt om je eigen keuzes te maken. Hoe fijn het is als je balans in werk en privé hebt. En hoe fijn het is dat je voldoende energie hebt om alles aan te kunnen!

Download ook mijn gratis e-book via mijn website: Hartstocht.

Samen zetten wij een verandering in gang waardoor jouw leven gaat veranderen op de manier en in de richting zoals jíj dat graag wil.

Wil jij vandaag nog starten?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Live4fit uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Muldershof 74 in Zevenaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57933038.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Live4fit zijn o.a. :