Lucerna Welzijnscoaching in Lichtenvoorde

‘Niet iedereen is een buiten mens maar niemand is een binnen mens’

Over Lucerna Welzijnscoaching

Lucerna Welzijnscoaching valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Wilt u graag meer rust en balans in uw leven en kunt u hier wel een steuntje voor in de rug gebruiken? Dan bent u bij Dagmar helemaal aan het juiste adres. Lucerna Welzijnscoaching is de praktijk van Dagmar Buesink. Mensen omschrijven mij als een geduldig, sociaal, respectvol, rustig, betrouwbaar, ruimdenkend, creatief en eerlijk persoon. Bij mijn coachingsessies maak ik graag gebruik van de natuur. De natuur helpt je om rust te geven, zodat je de problemen weer in perspectief kunt zien. Wat maakt coachen in de natuur anders dan zittend tegenover elkaar in een praktijkruimte? Een coachsessie van binnen naar buiten verplaatsen heeft veel voordelen, de natuur en bewegen in de natuur hebben een versterkend effect op de gebruikelijke NLP-technieken die Dagmar o.a. gebruikt.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?;

* Wandelcoaching

* Angsten

* Workshops

* Meditatie concerten / muziekbeleving met o.a. de Hand Pan

* Welzijnscoaching

Ik loop graag met u mee in de zoektocht naar meer rust, minder stress en dus een gelukkiger leven! U bent van harte welkom.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lucerna Welzijnscoaching uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Antoon Slotstraat 5 in Lichtenvoorde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28614343.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lucerna Welzijnscoaching zijn o.a. :

Nieuws van Lucerna Welzijnscoaching in Lichtenvoorde

sfeervolle ruimtes gezocht

sfeervolle ruimtes gezocht

voor het verzorgen van meditatie concerten