Miranda Meijer Kind in Kracht in Gaanderen

Miranda Meijer Kind in Kracht: Haal het beste uit je kind.

Over Miranda Meijer Kind in Kracht

Miranda Meijer Kind in Kracht valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

De drijvende kracht achter Miranda Meijer Kind in Kracht is de gelijknamige Miranda Meijer. Kernwoorden van Miranda: creatief denken, flexibel en positief.

Bij Miranda Meijer Kind in Kracht kunt u onder andere terecht voor:

- Duurzaam coachen en opvoeden. Als kind in Kracht coach heeft Miranda een oplossingsgerichte aanpak. Eerst vindt er een intakegesprek plaats waarbij wordt gekeken waar Miranda je bij kan helpen en in wat voor vorm.

- K.i.K.Atelier (Kind in Kracht Atelier). Wanneer kinderen geen geschikte, passende school kunnen vinden biedt K.i.K.Atelier een ontwikkelingsplek aan. Met name gespecialiseerd in het werken met hoogbegaafdheid en hoog- sensitiviteit.

- Professionals Jeugd. Doordat leraren, coaches en eventuele hulpverleners een groot onderdeel kunnen zijn in het leven van kinderen kan een training inclusie in het werken met kinderen en jeugd uitkomst bieden. Om zo bewust te worden van je eigen kwaliteiten, kennis en kunde.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Miranda Meijer Kind in Kracht.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Miranda Meijer Kind in Kracht uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Steverinkstraat 56 in Gaanderen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23599396.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Miranda Meijer Kind in Kracht zijn o.a. :