Mirjam Verstegen | Loopbaan- en lifecoaching voor young professionals en 50-plussers in Zevenaar

Loopbaan- en lifecoaching voor young professionals en 50-plussers

Over Mirjam Verstegen | Loopbaan- en lifecoaching voor young professionals en 50-plussers

Mirjam Verstegen | Loopbaan- en lifecoaching voor young professionals en 50-plussers valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Mirjam Verstegen is het gezicht en de drijvende kracht achter Mirjam Verstegen, loopbaancoach en lifecoach. Ik ben een andere weg ingeslagen, nadat ik ruim 33 jaar in het onderwijs heb gewerkt. De weg als coach, waarvoor ik de opleiding tot Jobcoach bij (ELAN) en de Beroepscoach Practitioner aan Nederlandse Academie in Amsterdam. En sinds 2021 ben ik in mijn eigen praktijk begonnen.

Ben je op zoek naar een coach? Omdat je uit balans bent, je onrust voelt of weinig tot geen energie hebt? Wellicht omdat je vast loopt in je werk of studie? Vindt je het lastig om keuzes te moeten maken, heb je moeite met plannen? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Mirjam Verstegen, loopbaancoach en lifecoach.

Ik wil samen met jou kijken naar jouw toekomst om te ontdekken wie je bent, wat je graag zou willen en wat je wensen zijn. Dan gaan we samen kijken hoe we daar naar toe kunnen werken.

Ik begeleid je met gesprekken en opdrachten en houd je een spiegel voor. Mijn coaching is praktisch en doelgericht. We maken je zorgen een stuk minder zwaar en we kijken met een frisse blik naar jouw toekomst. Zo kun je groeien vanuit jouw kracht en jouw vermogen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mirjam Verstegen | Loopbaan- en lifecoaching voor young professionals en 50-plussers uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Joseph Bechstraat 2 in Zevenaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23850348.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mirjam Verstegen | Loopbaan- en lifecoaching voor young professionals en 50-plussers zijn o.a. :