Natuurlijk in balance / Sensi Therapie in Varsseveld

Natuurlijk in balance / Sensi Therapie uit Varsseveld heeft geen profiel.

Wat doet Natuurlijk in balance / Sensi Therapie in Varsseveld

Natuurlijk in balance / Sensi Therapie is een geneeskunde uit Doetinchem. Men is gevestigd aan de Aaltenseweg 72. Het telefoonnummer van Natuurlijk in balance / Sensi Therapie in Varsseveld is 06-12193725.

Is Natuurlijk in balance / Sensi Therapie in Varsseveld uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Doetinchemonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Natuurlijk in balance / Sensi Therapie in Varsseveld valt onder de rubriek geneeskunde. Een geneeskunde uit Doetinchem levert onder andere :

Bent u toe aan meer rust en balans in uw leven? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Natuurlijk in Balance is de praktijk van Monique van de Put, toen ik met Sensi therapie in aanraking ben gekomen voelde dat gelijk als een soort van "thuiskomen", mede door deze therapie ben ik weer terug in balans. Ik vind het ontzettend fijn om nu zelf mensen te kunnen helpen met het terugvinden van de balans in het leven, door samen op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten. Door verschillende technieken te combineren en door te kijken naar u als individu wat u nodig heeft, komt u zowel lichamelijk als geestelijk meer tot rust, verdwijnen of verminderen klachten en kunt u weer genieten! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander geneeskunde