Optidee in Etten

Adviseuse Wellness en Lifestyle producten, wasparfum, slaapadvies en ontspanning.

Over Optidee

Optidee valt onder de rubriek webshop in Doetinchem.

Bent u op zoek naar wellness-artikelen voor dagelijks gebruik? Bij Optidee vindt u exclusieve producten zoals; ultra comfortabel beddengoed, heerlijk zachte bedtextiel en producten voor huishoudelijk gebruik.

Voel je geborgen met de unieke optivezel producten. Adviseuse Ursula wilt u kennis laten maken met producten van luxe en comfort. Een beleving die zij iedereen gunt. Door het gebruik van de Optidee producten creëert u de heerlijke wellness gevoel en een goede nachtrust. De was parfum voor de zinderende geursensatie voor iedereen die wat extra's wilt ervaren in huis.

De optivezel is de kern van het assortiment en vormt de basis voor het super zachte en soepele huidgevoel dat u direct ervaart als u deze producten voelt. Deze optivezel is uniek, door en voor Optidee ontwikkeld en naar Duitse maatstaven vervaardigd. Zo is een vezel ontstaan die zowel functioneel als uitzonderlijk zacht is. Naast deze unieke vezelstructuur staat optivezel ook voor slaapcomfort, hygiëne en duurzaamheid. De opname van vuil, bacteriën en onaangename geuren wordt voorkomen door de gesloten vezels. Deze innovatie vindt ook zijn weerslag in de onderhoudsvriendelijke reiniging. Zelfs bij lage temperaturen tussen 30-60graden en met tot 70% minder wasmiddel dan gebruikelijk wordt de vezel in de wasmachine snel hygiënisch schoon. Hierdoor is de optivezel niet alleen prettig voor mensen met allergieën en een gevoelige huid, maar spaart deze zowel het milieu als uw portemonnee. Omdat een geringer verbruik van elektriciteit, water en wasmiddel altijd positief is.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contact gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Optidee uit de rubriek webshop uit Doetinchem is gevestigd aan de Oude IJsselweg 23 in Etten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45424144.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Optidee zijn o.a. :

Nieuws van Optidee in Etten

Onze nieuwe aanbiedingsfolder is er!

Onze nieuwe aanbiedingsfolder is er!

Geldig van 1 juni t/m 31 augustus 2024

Magazijnopruiming bij Optidee

Magazijnopruiming bij Optidee

http://www.optidee.nl/ursula-oudebreuil

Nieuw! Optidee heeft nieuwe producten in de aanbieding

Nieuw! Optidee heeft nieuwe producten in de aanbieding

Vanaf 1 maart heeft Optidee weer nieuwe producten in de aanbieding.