Paardencoach Achterhoek in Heelweg

Burn-out herstel coaching met inzet van paarden en re-integratie begeleiding

Over Paardencoach Achterhoek

Paardencoach Achterhoek valt onder de rubriek coaching in Doetinchem.

Een burn-out, daar zit niemand op te wachten. De reden waardoor een burn-out ontstaat is bij iedereen anders. En daar de mens uniek is, is een burn-out dit ook. Je wilt herstellen, maar je kunt dit pas als je weet waar je burn-out vandaan is gekomen. Wat heeft het getriggerd?

Samen met mijn paarden help ik je om de oorzaak te achterhalen. Daarnaast reik ik je handvatten aan, zodat je kunt gaan herstellen van je burn-out. De verkregen nieuwe inzichten zorgen voor een weerbaardere "ik".

Ik bied je de meest effectieve burn-out herstelprogramma, die je in slechts 7 sessies terug in je kracht zet. Ik ben ervaringsdeskundige, gecertificeerd coach en gecertificeerd paardencoach. Ik heb inmiddels talloze cliƫnten begeleid in het duurzaam herstellen van een burn-out. De burn-out herstel coaching vindt plaats in mijn praktijk.

Naast Burn-out coaching bied ik ook re-integratie begeleiding.

Stel jij jezelf regelmatig de vraag hoe je weer aan het werk komt? Deze vraag ook ik regelmatig. Maar start bij het begin en vraag jezelf af of je nog wel weer terug wilt in je oude functie. Je bent immers niet voor niets uitgevallen.

Tijdens mijn coaching trajecten besteed ik aandacht aan jou en proberen we er samen achter te komen wat de reden voor jouw uitval is. Je kunt immers pas herstellen als je inzicht hebt in de oorzaak. Tijdens het traject zoeken wij samen naar de oorzaak. Met inzet van de paarden kom je tot nieuwe inzichten en word je je bewust van je eigen gedrag en patronen. Je krijgt meer zelfinzicht. Daarnaast bied ik je hulp wat betreft weerbaarheid.

Wanneer dan blijkt dat terugkeren naar je oude functie geen passende oplossing meer is, kijken we samen naar andere mogelijkheden zodat het wel weer passend word.

Vanuit het UWV vergoed.

Speciaal voor mensen die vanuit het UWV een uitkering ontvangen kan ik re-integratie trajecten aanbieden vergoed vanuit het UWV.

Trajecten vanuit het UWV zijn:

- Modulaire trajecten - Werk Fit trajecten - Naar Werk trajecten

Zullen we een gratis en vrijblijvend kennismaking plannen?


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Paardencoach Achterhoek uit de rubriek coaching uit Doetinchem is gevestigd aan de Veenweg 23 in Heelweg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27323990.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Paardencoach Achterhoek zijn o.a. :

Nieuws van Paardencoach Achterhoek in Heelweg